2012. augusztus 1. 13:28.

Egy amerikai magazin szerint egy magyar úszónő a legszebb olimpikon. A lap azt állítja, hogy Jakabos Zsuzsanna minden idők legdögösebb olimpiai sportolója.

Az amerikai COED magazin teljesen el van ájulva a 185 centi magas, huszonhárom éves pécsi úszónőtől, aki fiatal kora ellenére már a harmadik olimpiáján vesz részt. A lap Zsuzsit nem csak a londoni ötkarikás játékok legszebb indulójának kiáltotta ki, hanem minden idők legdögösebb olimpikonjának is.

„Érthetetlen és szégyenletes, hogy hogyan kerülhette el figyelmünket ez a magyar úszónő, hiszen biztos vagyok benne, hogy ő a legszebb sportoló, aki valaha is indult olimpián” – olvasható a portálon.

Zsuzsa valóban nagyon csinos, a 2010-es Év Sportolója-szavazáson megválasztották a legszebb magyar sportolónőnek. A kétszeres Európa-bajnok úszónő egyébként 200 méteres pillangón kvalifikálta magát az elődöntőbe.

Jakabos Zsuzsanna

Jakabos Zsuzsanna

A következő híreink is érdekelhetik:
Miss Universe 2012

Olivia Culpo az Univerzum legszebb nője

2012. december 20. 11:24.
Jakabos Zsuzsanna

Foglalt a legszebb olimpikon szíve

2012. augusztus 6. 11:15.
Az ország legszebb buszmegállója

Az ország legszebb buszmegállója

2011. szeptember 27. 18:50.

Hozzászólás írása:

  1. Adrienn fan szerint:

    Én mondjuk ezt tagadom!!!!!! Mert Böczögő Dorina.Detre Diána,Czékus Eszter,Kapás Bogi a legszebbek!!!!!!!! <3 :)

Írj hozzászólást »
Ezt olvasta már?
Szilágyi Áron

Szilágyi Áron szenzációs vívással július 29-én megszerezte az első magyar aranyérmet a londoni olimpián. Szilágyi Áron a maláj, a német ...