2012. január 17. 15:55.

ekszer Egy férfi ki akart rabolni egy budapesti ékszerboltot, ám rosszul választott, mert a tulajdonos nem ijedt meg tőle, sőt nekiment támadójának. A fegyveres férfi hiába szaladt el, az utcán két járókelőnek hála sikerült elkapni. Az eset kedd délelőtt, a főváros 16. kerületében, a Veres Péter utcai üzletben történt – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság.

A fegyveres férfi fenyegetőzött és pénzt követelt az ékszerbolt tulajdonosától, ám neki esze ágában sem volt odaadni a kassza tartalmát, inkább nekitámadt a rablónak. Ekkor a felfegyverezett férfi jobbnak látta elfutni, de az üzlet tulajdonosa a nyomába eredt. Hála két járókelő lélekjelenlétének, sikerült elkapni a rablót, akinek rablási kísérlet miatt kell felelnie.

Tavaly Szegeden is történt egy hasonló eset. Ott két férfi akart kirabolni egy belvárosi ékszerboltot, ám nem számítottak arra, hogy az üzletvezető nem adja ingyen portékáját. A támadók és az ékszerész összeverekedtek. A dulakodás közben a boltvezető megnyomta a pánikgombot, így megszólalt az üzlet riasztója és szirénája. A rablók megijedtek és zsákmány nélkül elmenekültek.

A következő híreink is érdekelhetik:
Fegyveres leszámolás Veszprémben

Fegyveres leszámolás Veszprémben

2011. július 12. 16:28.

Hozzászólás írása:

Ezt olvasta már?

[singlepic id=3117 w=320 h=80 float=left]Ismét tüntetések lesznek Budapesten. Január 21-én, szombaton a Hősök teréről a Békemenet Magyarországért nevű rendezvény indul, ...