2012. április 24. 18:18.

Jennifer Aniston és párja, Justin Theroux a csodás Görögországban fogad egymásnak örök hűséget júliusban – legalábbis a TMZ értesülései szerint.

A sztárpár Hollywoodtól több ezer mérföldnyire, Görögországban akarja kimondani a boldogító igent, és úgy tudni, már ki is nézték a konkrét helyet: Krétán, az Elounda Beach szállodában rendezik a hetedhét országra szóló lakodalmat – számolt be a hírről a TMZ.

Jennifer Aniston és Justin Theroux még nem erősítette meg hivatalosan az esküvő hírét, ám mégis mindenki kész tényként kezeli, hogy az idei nyár legnagyobb eseménye a pár házassága lesz.

Aniston nem véletlenül választotta a görög helyszínt, hiszen szoros családi kötelék fűzi az országhoz. A 43 éves színésznő édesapja görög, eredetileg Jannisz Anasztaszakisz-nak hívták és Amerikában változtatta a nevét John Anistonra.

Jennifer Aniston

Jennifer Aniston

A híres színésznőnek nem ez lesz az első lakodalma, volt férjével – Brad Pitt – 2000 júliusában Malibun mondta ki a boldogító igent 200 vendég jelenlétében.

A következő híreink is érdekelhetik:
Görög Zita

Szakított Görög Zita és Rakonczai Imre

2012. szeptember 10. 10:17.
Jennifer Aniston

Jennifer Aniston férjhez megy

2012. augusztus 13. 12:12.
Görög Zita

Görög Zita szakított párjával

2012. május 17. 18:51.
Szirota Jennifer

Súlyos beteg Szirota Jennifer

2012. május 10. 10:51.

Hozzászólás írása:

Ezt olvasta már?
Liptai Claudia

Liptai Claudia visszatért a TV2-höz, ám szerelme, Péter pont most készül otthagyni a csatornát, hogy az MTV-nél építse tovább karrierjét. ...