2011. június 3. 16:16.

judafest_vircsaft Gyermekprogramok, koncertek, vásári hangulat és hagyományos zsidó ételek várják az érdeklődőket a régi pesti zsidó negyedben, a Judafest vircsaft fesztiválon. Június 5-én, vasárnap reggeltől estig tartó ingyenes mulatozást a főváros 7. kerületében, a Kazinczy, Dob és Király utca által határolt területen tartják.

A látogatók megismerkedhetnek a judaikával, vallási könyvekkel és különböző kézműves tárgyakkal és alkotásokkal. A hangulatot a koncertek és a zsidó konyha kitűnő ételei fokozzák.

Janklovics Péter előadásában stand up comedyt hallgathat a közönség, természetesen zsidó humorral fűszerezve. A zenei repertoárból kiemelkedik a Budapest Klezmer Band és az izraeli Shuk együttes koncertje, de zenélni fog a Király 34 énekegyüttes, az Is…Real! zsidó világzenei formáció is, valamint a jó hangulatról a Z’mirim, és a Lauder Javne Iskola diákzenekara is gondoskodik. A flódni, a zsidó tojás és a kóser pizza közül válogathatnak azok, akik szívesen megkóstolnák a zsidó konyha ízvilágát. A gyerekeket szórakoztató táncház, mesekoncert és különböző ügyességi játékok várják.

Idén először rendezik meg a Community FunRun jótékonysági futóversenyt, aminek a Maccabi VAC sportegyesület a szervezője.

A következő híreink is érdekelhetik:
Babel Sound 2011.

Babel Sound 2011.

2011. július 15. 14:00.
Világzenei fesztivál

Világzenei fesztivál

2010. november 1. 11:05.

Hozzászólás írása:

Ezt olvasta már?

[singlepic id=1581 w=320 h=80 float=left]Az ország legnagyobb heavy metal fesztiválja, a csillebérci Metalfest Open Air június 3-án startol. A három ...