2012. október 12. 9:04.

A német rendszámú Hummerrel száguldozó férfit motoros rendőrök akarták megállítani, lövéseket is kapott, mégsem lassított, hanem áthajtott az egyik egyenruháson. Úgy tudni, kábítószer is volt nála.

Egy ámokfutó miatt kellett meghalnia egy szegedi rendőrnek október 11-én.

Négy Hummer konvojban haladt Csongrád megyében, mikor egy Apátfalván felállított traffipax azt jelezte, a járművek túllépték a megengedett sebességet. Két motoros rendőr az autók után iramodott, azonban a Hummerek nem álltak meg, fékezés helyett az elől haladó autó elsodorta az egyik rendőrt.

hummer

A rendőr motorja beszorult a telepjáró alá

A másik egyenruhás ezt látva a Hummer elé dobta motorját és a testével próbálta megállásra kényszeríteni a sofőrt. Eközben a majdnem elsodort rendőr, illetve a traffipaxos autóból kiszálló kollégák tüzet nyitottak a száguldozó sofőrre, négy lövés el is találta, ám mégsem állt meg, hanem áthajtott a 34 éves szegedi motoros rendőrön – számolt be a tragikus eseményekről a Blikk.

Az önfeláldozó rendőr, K. Imre olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy az orvosok nem tudták megmenteni az életét.

áldozat

K. Imre testével védte társát az ámokfutótól

A megvadult Hummeres a gázolás után már nem tudott tovább menekülni. A rendőrök kirángatták autójából és megbilincselték, de a szemtanúk szerint továbbra is agresszív volt és kés, vagy hasonló vágóeszköz is volt a kezében- írja  a Blikk.

A lap információi szerint a rendőrök a helyszínelés során az egyik Hummerben kábítószereket találtak.

A hatóság kihallgatta a terepjárókban ülőket, de csak Thomas B.-t, a közösségi oldalán Chevy Tomként szereplő gázolót gyanúsította meg emberölés bűntettével. A férfi ügyében a Központi Nyomozó Ügyészség jár el.

hummer

Thomas B. rutinos Hummer-sofőr és szerelő, legalábbis a Facebook-oldalára kitett fotói alapján

A következő híreink is érdekelhetik:
Lezárták az M0-as híd egyik sávját

Lezárták az M0-as híd egyik sávját

2011. június 16. 8:41.

Hozzászólás írása:

Ezt olvasta már?
nyelvviszga

Valódi, de ki nem érdemelt nyelvvizsgát szerezhettek többen a budapesti Corvinus Egyetemen. A nyelvvizsga 300.000 forintjába került a vesztegetőknek. A ...