2011. december 1. 13:07.

korcsolyazas Megújulva, hagyományteremtő céllal nyitja meg kapuit a 18. kerületi karácsonyi vásár december 4-én. Pestszentlőrinc-Pestszentimre régi piactere hagyományos ünnepi forgataggal és új ötletekkel várja a látogatókat az adventi időszakban. A kézműves vásáron túl műjégpálya gondoskodik a szórakozásról, a színpadon pedig a Hot Jazz Band és a Makám együttes szolgáltatja a talpalávalót.

Újjászületik a 18. kerületi régi piactér, ugyanis december 4-től egészen december 24-ig karácsonyi vásár, adventi hangulat és ünnepi díszkivilágítás mellett várja a látogatókat. Az egységes fabódékban a kézművesek egyedi portékái közül válogathatnak a járókelők, mindennap délelőtt 10 és este 8 óra között. A nézelődőket a forralt bor, a kürtős kalács, a rétes és a mézes finomságok illatai csábítják még közelebb a faházikókhoz.

Egy megszokott hagyományos karácsonyi vásárnál többet ígér a 18. kerületi vásár, ugyanis egy 405 négyzetméter alapterületű jégpálya teszi még hangulatosabbá az adventi időszakot, a téli sportok szerelmeseinek legnagyobb örömére. Zenés-táncos programok gondoskodnak arról, hogy azok se dideregjenek, akik nem húznak korcsolyát. A legkisebbeket gyermekelőadások szórakoztatják, míg a felnőttek a karácsonyi zenék örökzöld dallamait élvezhetik. A jégpálya előtt felállított színpadon fellép a kerületi néptáncegyüttes, a Hot Jazz Band és a Makám együttes, valamint Bognár Szilvia is énekel.

Az adventi időszak ugyan véget ér december 24-én, de a műjégpálya marad és a két ünnep között mindennap, reggel 9 és este 9 óra között várja a korcsolyázókat.

2012. január 2-tól a Bókay Kertben folytatódik a korcsolyázás, ugyanis az önkormányzat parkja a hagyományokhoz híven jövőre is várja a téli sportok kedvelőit.

A következő híreink is érdekelhetik:
Budapesti Karácsonyi Vásár 2011.

Budapesti Karácsonyi Vásár 2011.

2011. november 22. 15:31.
Adventi Királyi Vásár a Gozsdu udvarban

Adventi Királyi Vásár a Gozsdu udvarban

2011. november 18. 16:12.
Budapesti Karácsonyi Vásár 2010

Budapesti Karácsonyi Vásár 2010

2010. november 19. 20:23.

Hozzászólás írása:

Ezt olvasta már?

[singlepic id=2803 w=320 h=80 float=left]Alig öt hónapja, hogy tragikus körülmények között meghalt Amy Winehouse, a kivételes tehetségű, többszörös Grammy-díjas brit ...