2013. január 24. 18:36.

Már biztos, hogy Malek Miklós nélkül indul a 2013-as X-faktor. Most felmerült, hogy Keresztes Ildikó is kiszáll a tehetségkutatóból. De vajon komolyan gondolja?

Az X-faktor egyetlen női mentora úgy tervezte, hogy miután véget ér a tehetségkutató, külföldre utazik pihenni, ugyanis a hónapokon át tartó műsor alatt igencsak elfáradt. 2012 decemberében vége lett a show-nak, még sincs egy perc nyugta sem az énekesnőnek. Az utazásból nem lett semmi, gőzerővel dolgozik énekesi karrierjén.

Minden évben, az X-faktor végén felmerül a kérdés, hogy a jól bevált mentorcsapat marad-e a következő évadban? Miklós már korábban bejelentette, hogy nem vállalja a negyedik szériát. Keresztes Ildikó úgy gondolja, hogy az életéből három félévet feláldozott a show-ért – amit persze nem bánt meg – de mivel elsősorban énekesnőnek és nem tévés szereplőnek tartja magát, elgondolkodik azon, hogy folytassa-e a zsűrizést. Döntésében befolyásolja Malek kilépése is, hiszen az ítész távozásával felbomlik a jól összeszokott csapat.

Keresztes Ildikó

Keresztes Ildikó: Feláldoztam magam az X-Faktorért

„Az X-Faktor maga az őrület, és bevallom, három, szép emlékekkel és élményekkel teli szériának lehettem a tagja. Ilyenkor, év elején, ha megkérdezik, hogy elvállalom-e a következő szériát is, akkor mindig azt szoktam mondani, hogy én még ezen nem tudok gondolkozni. Az az igazság, hogy elsősorban mégiscsak egy énekes színésznő vagyok, feláldoztam a szakmámból három fél évet a műsorért. Amit persze nem bánok, hiszen rengeteg barátság, tapasztalat és szép emlék az, amit magam mögött tudhatok az elmúlt időszakból. Sok szeretetet kaptam az új tehetségektől, és örültem, hogy én is segíthettem nekik egy kicsit elindulni ezen a pályán. Jó lett volna, ha nekem anno valaki ennyit segít, és kezdőként terelget. Persze Malek Miki távozása után világossá vált, hogy mi együtt kezdtük a mentorkodást négyen, és ha ő távozik, akkor már nem lesz ugyanolyan a csapat” – nyilatkozta Keresztes Ildikó.

Elképzelhető, hogy az énekesnőnek nem kell töprengenie a kérdésen, ugyanis nem kizárt, hogy az RTL Klub komplett mentorcserét hajt végre.

„Nem csak arra vonatkozik majd a mentorokkal kapcsolatos bejelentésünk, hogy ki ül Malek Miklós helyére, ennél többről lesz szó. Ő azt mondta, hogy múlt nyáron eldöntötte, hogy kilép – ha ezt mondja, akkor ez így is van, sőt nem is csodálom, hogy így gondolta, hiszen a nemzetközi tapasztalat is az, hogy nem nagyon szokás változatlanul hagyni három évnél tovább egy mentorcsapatot. Nem mondom, hogy négy cserénk lesz, de az sincs kizárva” – nyilatkozta sejtelmesen Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója.

A következő híreink is érdekelhetik:
Keresztes Ildikó

Plasztikáztatott Keresztes Ildikó

2013. február 4. 14:24.
Keresztes Ildikó

Keresztes Ildikó is bérhang volt

2012. október 29. 16:15.

Hozzászólás írása:

Ezt olvasta már?
Pál Dénes

A The Voice-nak köszönhetően Pál Dénes a legjobban értékesíthető „termékké” nőtte ki magát. Egyes hírek szerint a győzelemtől függetlenül milliós ...