2011. augusztus 12. 16:49.

keseles Késsel ölt meg egy férfi két embert a főváros 16. kerületében. A tettes elmenekült a helyszínről, majd öngyilkos lett. Vélhetően elszámolási vita miatt szúrta le két üzlettársát az elkövető – mondta Horváth Katalin Fanni, Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) szóvivője.

A támadó egy késsel egy 53 éves és egy 60 éves férfit sebesített meg egy Béla utcai pékségben augusztus 12-én, délelőtt. Az áldozatok azonnal belehaltak sérülésükbe. A tettes elmenekült élettársával a helyszínről, majd a fóti lakásában felakasztotta magát. Az élettárs kihallgatása jelenleg is folyik. Az elkövető és a sértettek is magyar állampolgárok voltak.

A rendőrség közigazgatási eljárás keretében vizsgálja az elkövető halálát, és több emberen elkövetett emberölés miatt indított nyomozást a 16. kerületi gyilkosság ügyében.

Egy férfi elmondása szerint a feltételezett elkövető és üzlettársai elkezdtek vitatkozni a pékségben, ekkor a tettes fegyvert rántott és megsebesítette magát vele. A sértettek elmenekültek, de az elkövető utánuk eredt és leszúrta őket.

A következő híreink is érdekelhetik:
Kiraboltak egy bankot a 14. kerületben

Kiraboltak egy bankot a 14. kerületben

2011. június 16. 15:45.

Hozzászólás írása:

Ezt olvasta már?

A HelyiTipp nyereményjáték feltételei.. A HelyiTipp hírportál Facebook oldalára csatlakozol, vagyis rányomsz a tetszik gombra. Kitöltöd a játék regisztrációs ...