2011. szeptember 13. 12:21.

langok Tűzvész pusztított hétfő éjjel Nógrád településen. Egy családi ház tetőszerkezete gyulladt ki, a lángok két szomszédos lakóházra is átterjedtek. A kiérkező tűzoltóknak sikerült a lángokat megfékezniük, azonban már nem tudtak segíteni  a 45 éves férfin és a 43 éves nőn, ők életüket vesztették – közölte kedden a Nógrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság helyettes szóvivője, Noskó Zsolt.

A leégett családi ház melléképületében lakott egy idős hölgy, aki az ijedtségtől lett rosszul, ő kórházi kezelésre szorult.

Négy autóval, összesen 22 tűzoltó vonult ki a helyszínre, köztük váci hivatásos és nógrádi önkéntes tűzoltók is voltak. Oltás közben egy 11,5 kilogrammos propán-bután gázpalackot hoztak ki a házból a tűzoltók.

A szakembereknek sikerült megfékezniük a lángokat, azonban a tűzben életét vesztette egy 45 éves férfi és egy 43 éves nő.

A rendőrség még vizsgálja a tűz keletkezésének körülményeit. Egyelőre ismeretlen okból gyulladt ki a ház tetőszerkezete.

A következő híreink is érdekelhetik:
Lakástűz Gyálon

Lakástűz Gyálon

2011. június 27. 11:13.

Hozzászólás írása:

Ezt olvasta már?

[singlepic id=2273 w=320 h=80 float=left]Hány oldalas az internet? Erre az abszolút megválaszolhatatlannak tűnő kérdésre még csak megközelítő választ sem tud ...