2011. október 3. 8:56.

krokodil Egy krokodil megsebesített két embert vasárnap Balatonszárszón, a Krokodil Zoo nevű hüllőházban. A krokodil most érkezett Franciaországból, és amikor el akarták helyezni új otthonába, akkor a hüllő rátámadt két telepítést segítő munkásra. A hüllőház tulajdonosa szerint nem történt harapás, míg a sebeket ellátó orvos szerint egyértelműen megharapta a két szerencsétlenül járt embert a krokodil.

A Magyar Televízió Híradója is a helyszínen volt a krokodil betelepítésénél, ám a hely tulajdonosa, Pécsi Tibor megtiltotta, hogy a felvételeket nyilvánosság előtt bemutassák, és nyilatkozni sem akart a sajtó megkeresésére.

A 150 kilós, több mint két méter hosszú krokodilt az új otthonába akarták elhelyezni, ám a hüllő rátámadt két férfira, akiket vérző sebeik miatt kórházba szállítottak. Az orvos elmondása szerint a szakított, harapott jellegű sebek egyértelműen harapásnyomok. A hüllőház tulajdonosa szerint nem történt harapás a baleset során.

A szerencsétlenül járt férfiak mindegyike 8 napon túl gyógyuló sebeket szerzett, amiket össze kellett varrni. A sérültek elhagyhatták a kórházat saját kérésükre.

A rendőrség vizsgálja a történteket, már kihallgatta a hüllőház tulajdonosát is.

A következő híreink is érdekelhetik:
16 embert öltek meg az orvosok?

16 embert öltek meg az orvosok?

2011. november 23. 9:59.
Halálra gázolt egy embert a villamos

Halálra gázolt egy embert a villamos

2011. február 9. 17:23.

Hozzászólás írása:

Ezt olvasta már?

[singlepic id=2407 w=320 h=80 float=left]A D-Day nevű demonstráció részeként szervezett Clark Ádám téri ülősztrájkra csaknem 1000 ember érkezett szeptember 29-én, ...