2011. augusztus 29. 18:38.

megfulladt Egy 68 éves szombathelyi nő és egy horgász holttestét találták meg a hatóságok hétfőn, Vas megye székhelyének Csónakázótavában – mondta Leibinger Eszter, a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. A tűzoltók hétfő reggel bukkantak a szerencsétlenül járt nő holttestére, de nem hagyták abba a keresést, mivel egy másik holttestet is kutattak,

mégpedig annak a horgásznak a földi maradványait keresték, aki a fuldokló idős hölgyön akart segíteni, de mindketten odavesztek.

A szombathelyi Csónakázótóban két holttestet kerestek a hatóságok, de sokáig csak egyet találtak. Egy 70 év körüli asszony holttestét emelték ki a tűzoltók hétfő reggel, de egy horgász is belefulladt a tóba.

A nő vélhetően átesett a Csónakázótó kerítésén és sikoltozására egy horgász lett figyelmes, aki a bajba jutott nő segítségére sietett, de nem tudta kimenteni, mindketten odavesztek. A parton megtalálták a horgász ruháit, ám a holttestet sokáig nem találták.

Hosszas keresés után hétfő délután a Balatoni Vízimentő Szolgálat munkatársai hangradar segítségével találtak rá a horgász holttestére.

A nő holttestén idegenkezűségre utaló nyomok nem voltak.

A következő híreink is érdekelhetik:
Holtan került elő az eltűnt postásnő

Holtan került elő az eltűnt postásnő

2011. szeptember 20. 12:31.
Elfogták a 17 éves fiú gyilkosát

Elfogták a 17 éves fiú gyilkosát

2011. február 20. 10:18.
Ismeretlen holttest a kőfejtőnél

Ismeretlen holttest a kőfejtőnél

2010. augusztus 25. 9:15.

Hozzászólás írása:

Ezt olvasta már?

[singlepic id=2204 w=320 h=80 float=left]Az ország egyes területein sötétbordó riasztás van érvényben, ami a 6 fokú skálán már a negyediket ...