2013. március 5. 14:55.

Mivel zöld utat kapott az új Fradi-pálya építése, hamarosan lebontják az Albert Stadiont és kiárusítják a mozdítható tárgyakat.

A Ferencváros–Újpest derbi, valamint a Rapid Wien elleni barátságos mérkőzés után megkezdődik a Fradi-pálya bontása, és az új  elkészültéig a Puskás Stadionba költözik a Ferencváros. A csapat és a szurkolók másfél év múlva egy vadonatúj, 22.000 fő befogadására alkalmas multifunkcionális arénában élvezhetik a meccseket az Üllői úton.

A nagy kérdés: mi lesz a majd’ 40 éves stadionban található eszközökkel, tárgyakkal, melyek sok drámának és sikernek voltak tanúi és bizonyára a szurkolók szívéhez nőttek.

Fradi pálya

Ilyen lesz az új Fradi-pálya

A csakfoci.hu információi szerint a vezetőség minden mozdíthatót megpróbál eladni, azaz a székektől kezdve, a hálókon és a szögletzászlókon át, egészen a kezdőkörig minden megvásárolható lesz azon szurkolók számára, akik a Fradi történelmének egy-egy szeletére igényt tartanak.

A vezetés körülbelül 100 millió forint bevételt remél mindebből.

A következő híreink is érdekelhetik:
KEK-döntőben a Fradi

KEK-döntőben a Fradi

2011. április 18. 9:29.
Kikapott az Újpest és a Fradi is

Kikapott az Újpest és a Fradi is

2011. április 15. 22:11.
KEK elődöntős a Fradi

KEK elődöntős a Fradi

2011. március 20. 9:43.

Hozzászólás írása:

Ezt olvasta már?
tej

Rákkeltő aflatoxin tartalmú tejet árulnak 14 budapesti piacon. Az egészségre maradandóan káros tej a Fuchs Tej Kft. üzeméből került ki ...