2012. július 23. 10:44.

A jelek szerint Kicska László már teljesen hátat fordított múltjának és beilleszkedett új párja családjába.

Az Edda gitárosának sikerült lezárnia a múltat és a Keresztes Ildikóval töltött éveket, ugyanis már új családjára koncentrál. A Bors birtokába jutott képek alapján Kicska László nagyon boldog 25 évvel fiatalabb barátnőjével. Bernadett már hónapok óta a zenésszel él, és a tavasszal ünnepelt születésnapján a családját is bemutatta a párjának. A lány közeli rokonai Szlovákiából utaztak Magyarországra a nagy nap alkalmából.

Kicska László és Betty

Kicska László és Betty

Betty édesapja lelkesen töltögetett fel fotókat a nagy találkozásról a legnépszerűbb közösségi oldalra. Az egyik képen a lány rokonai Kicska féltve őrzött gitárgyűjteményével pózolnak, egy másikon Laci az após- és anyósjelöltjével mosolyog, egy harmadikon pedig Betty pengeti a zenész egyik gitárját. Az utóbbi fotó alá az édesapa a következő szöveget írta: „Amilyen szép, oly’ ügyes is, épp az elhagyom a várost játszotta” – utalva arra, hogy lánya új életet kezdett az Edda gitárosával.

Zenei körökben már az a hír járja, hogy Betty és Laci hamarosan szülői örömök elé néz. A zenész korábban nem akart magánéletéről nyilatkozni, most pedig nem lehetett utolérni, így nem nyert megerősítést a hír.

A következő híreink is érdekelhetik:
Komár László

Meghalt Komár László

2012. október 17. 9:21.
Keresztes Ildikótól elválik a férje

Keresztes Ildikótól elválik a férje

2011. november 24. 13:15.

Hozzászólás írása:

Ezt olvasta már?
Plazma

A Csillag Születik rappere a YouTube-on közkinccsé tette a Ba...i tudsz című szám klipjét. A rajongók imádják a dalt, a ...