2011. augusztus 22. 12:43.

panelhaz Csodával határos módon túlélte a 3 éves kislány az 5 méteres zuhanást. A gyermek egy orosházi lakás második emeleti ablakából esett ki, és néhány karcoláson kívül semmi baja nem történt. A mentősök azonnal kórházba szállították a kicsit, a vizsgálatok elvégzése után az orvosok is meglepődve tapasztalták, hogy a kislány csak felületi sérüléseket szenvedett a hatalmas zuhanás után.

Csak a véletlennek köszönheti életét a 3 éves kislány, aki vasárnap délelőtt kiesett egy második emeleti lakás ablakából. A gyermek körülbelül 5 métert zuhanhatott. Az elsődleges orvosi vizsgálatok alapján a kislány csak hámsérüléseket szenvedett.

A biztonság kedvéért megfigyelésre a kórházban tartották a kicsit, és további vizsgálatokat végeznek rajta.

A baleset körülményeiről annyit tudni, hogy épp az édesapa vigyázott a gyermekre. A hatóságok vizsgálják, hogy a szülő figyelmét miképp kerülhette el, hogy lánya az ablakban mászik. A Orosházi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya kiskorú veszélyeztetése miatt indított eljárást az apa ellen.

A következő híreink is érdekelhetik:
baba

10 évesen szült gyermeket egy kislány

2012. április 6. 14:32.
Eltűntek a 3 éves kislány szülei

Eltűntek a 3 éves kislány szülei

2011. augusztus 25. 11:29.

Hozzászólás írása:

Ezt olvasta már?

[singlepic id=2148 w=320 h=80 float=left]2012. január 1-jétől megszűnik a Köztársasági Őrezred és egybeolvad a Készenléti Rendőrséggel. A jelenleg 1.200 fős ...