2013. február 28. 17:58.

Malek Andrea és Somló Tamás nélkül indulhat a The Voice második évada. Nem csak az új mestereket, hanem a jövő sztárjait is keresi már a TV2 – írja a Bors.

A TV2 hetek óta kutatja az interneten azokat a fiatal énekeseket, akik a The Voice 2-ben lehetőséget kaphatnak tehetségük bemutatására – értesült a Bors. A bulvárlap szerint nem csak versenyzőket, hanem mestereket is keres a csatorna, ugyanis lecseréli a zsűri két tagját. Úgy tudni, az eredeti négyesből Caramel és Mező Misi helye biztos a következő szériában is, ám Malek Andrea és Somló Tamás székébe más ülhet.

mesterek

Malek Andi és Somló Tamás távozik a The Voice-ból?

Az énekesnő már megemlítette, hogy nagyon fárasztó volt számára a The Voice, ugyanis három gyerek édesanyjaként ingázott Ausztria és Magyarország között a show kedvéért. Emellett Andi furcsa öltözködésével többször kivívta a nézők felháborodását.

Bár Somló Tamás szívesen zsűrizne továbbra is, a TV2 valószínűleg kirakja a veterán rockert a műsorból, ugyanis sok kritika érte lassú és gyakorta zavaros megszólalása miatt, valamint döntéseit olykor még mestertársai is megkérdőjelezték.

A következő híreink is érdekelhetik:
Nádor Dávid

Malek Andi vonzódik tanítványához

2013. január 23. 18:05.
The Voice

A The Voice mesterei

2012. augusztus 7. 9:16.
Caramel

Alakul a The Voice álomzsűrije

2012. augusztus 2. 12:55.

Hozzászólás írása:

Ezt olvasta már?
Gigi

Az MTVA döntött: tovább versenyezhet az Eurovíziós Dalfesztivál magyar válogatóversenyében, a Dalban Radics Gigi, ugyanis Úgy fáj című produkciója nem ...