2011. június 7. 10:27.

kiugrott-a-hatodikrol A 15. kerületi önkormányzat egy kisebb lakásba akarta átköltöztetni azt a nőt, aki hétfőn kiugrott a Zsókavár utcai, 6. emeleti lángokba borult lakásból. A nő közel 500.000 forintos tartozást halmozott fel, ami miatt először kilakoltatás várt volna rá, majd közös megegyezés alapján egy kisebb lakásba költöztette volna az önkormányzat.

A kerület alpolgármestere elmondása szerint az idős hölgy már két hónapja tudott arról, hogy mi az önkormányzat szándéka. A félmillió forintos tartozás miatt április elején a 15. kerületi önkormányzat elrendelte a nő kilakoltatását, aminek végrehajtását június 6-ra tűzték ki, majd felfüggesztették a határozatot, mivel megállapodtak a lakóval, hogy egy kisebb lakásba költöztetik át. A nő még a múlt héten is volt benn a hivatalnál és semmi jelét nem mutatta, hogy bármi probléma lenne, így nem tudni, hogy miért történt a tragédia. Az önkormányzat sajnálja a történteket.

A Fővárosi Tűzoltó-parancsnokság szóvivőjének hétfői értesítése szerint a 15. kerület egyik panellakása kigyulladt június 6-án reggel. A lángok elől menekülve a lakás bérlője, egy idős nő kiugrott a 6. emeletről. A zuhanást nem élte túl, azonnal meghalt. A tűz nem terjedt tovább, a tűzoltóknak sikerült idejében megfékezniük a lángokat. A házból 10 embert kellett kimenekíteni, de közülük senkinek sem esett baja.

A következő híreink is érdekelhetik:
Bele is halhatott volna

Bele is halhatott volna

2010. június 13. 8:41.

Hozzászólás írása:

Ezt olvasta már?

[singlepic id=1608 w=320 h=80 float=left]Az Országgyűlés módosította az alkotmányt, így lehetővé válik, hogy a korkedvezményes nyugdíjakat és a korhatár alatti ...