2011. április 21. 12:17.

ngyilkossag Ki akarták lakoltatni, ezért felgyújtotta lakását és kiugrott a nyolcadik emeletről egy férfi Újpesten. Az öngyilkossági kísérlet csütörtök délelőtt történt, a férfi túlélte a zuhanást, életveszélyes állapotban szállították kórházba. A tűz nem veszélyeztetett más lakókat, nem kellett senkit kiköltöztetni, csak a férfi lakásában okozott károkat.

Egy férfit ki akartak lakoltatni egy Berda József utcai lakásból, azonban nem volt hajlandó kinyitni az ajtót a rendőrségnek. A lakó azzal fenyegetőzött, hogy magára gyújtja a lakását és kiveti magát az ablakon. A középkorú férfi megvalósította fenyegetését és a két szobás lakásban felgyülemlett szemetet meggyújtotta, majd kiugrott a nyolcadik emeltről. A tűz csak kisebb károkat okozott a lakásban, nem kellett senkit kiköltöztetni a tízemeletes házból. Az intézkedés során három rendőr enyhe füstmérgezést szenvedett.

A férfi a járdára zuhant, de túlélte a becsapódást és súlyos, életveszélyes állapotban szállították kórházba. Az öngyilkossági kísérletnek egy tűzoltó is a szemtanúja volt.

A következő híreink is érdekelhetik:

Hozzászólás írása:

Ezt olvasta már?

[singlepic id=1271 w=320 h=80 float=left]Egy pécsi nő még márciusban azt állította, hogy egy sebhelyes szatír megtámadta. Az április 20-án lezajlott ...