2013. február 22. 9:58.

Söröző, kápolna vagy házasságkötő terem is lehet az Országházban, ha elfogadják Kerényi Imre javaslatát.

Kerényi Imre, a magyar kulturális értékek megőrzéséért és fejlesztéséért felelős miniszterelnöki megbízott meglepő ötlettel állt elő: a Parlamentből a budai várnegyedbe, a Sándor-palotába – a Köztársasági Elnöki Hivatal helyére – költöztetné a kormányt, a felszabaduló helyeket pedig kiadná. Elképzelése szerint söröző, kápolna vagy házasságkötő terem is lehetne az Országházban.

„Ez az épület olyan nagyszerű, hogy bármit teszünk be, garantált a siker” – mondta a miniszterelnöki megbízott, aki a teraszokra kávéházakat, a pincékbe hatalmas sörözőket, a csarnokokba időszaki kiállításokat álmodott.

sör

Sörözőt álmodott a Parlamentbe Kerényi Imre

Kerényi Orbán Viktor miniszterelnök bizalmát élvezi és eddig minden fontosabb ötletét meg tudta valósítani, így elképzelhető, hogy ezt is véghez tudja vinni.

A Miniszterelnökség jelenleg 2.338 négyzetméternyi területet foglal el a Parlamentben, nemcsak a kormányfőnek, hanem több más állami vezetőnek is itt van az irodája.

A következő híreink is érdekelhetik:
4dx

4D-s mozi nyílik a Westendben

2013. március 6. 19:05.
Karácsonyig megérkeznek az alkotmányok

Karácsonyig megérkeznek az alkotmányok

2011. november 17. 11:33.

Hozzászólás írása:

Ezt olvasta már?
webáruház

A CBA február 19-én indította el, a Tesco márciusban nyitja webshopáruházát, a többi élelmiszerbolt-hálózat egyelőre csak kacérkodik a gondolattal. Egyre ...