2011. szeptember 15. 16:08.

zold-pardon A hazai könnyűzenei élet kiválóságai összefogtak, és egy gigantikus koncerttel szeretnék megmenteni a bezárásra ítélt Zöld Pardont. A vasárnapi bulit a Műegyetem rakpartra hirdették meg, aminek alkalmával minden fellépő a szórakozóhely bezárása ellen tiltakozik. Szeptember 22-én születik döntés a Zöld Pardon sorsáról.

A budai szórakozóhely 13 éves fennállása alatt több mint 1.800 koncertnek adott helyszínt és mintegy 6,5 millió vendéget szórakoztatott. A Zöld Pardon jövője bizonytalan, hiába tiltakoznak rengetegen a bezárása ellen, működése csupán október 31-ig biztosított. Az üzemeltető szerződéshosszabbítást indítványozott, de a 11. kerület polgármestere, Hoffmann Tamás korábban elutasítóan nyilatkozott a kerület lakóinak panaszára hivatkozva.

A szórakozóhelynek nincs tudomása panaszokra, sőt mindent megtesz annak érdekében, hogy elnyerje a lakosság bizalmát, például éjjelente takarítják a járdákat, reggelente pedig a parkokat. Este 10 óra után nincs se dob, se mikrofon, és folyamatosan mérik a környék zajszintjét is. A városrész biztonsága érdekében térfigyelő rendszer működik és járőrszolgálat is van a környéken.

A Zöld Pardon üzemeltetői szeptember 18-ára nagyszabású megmozdulást szerveznek, ahova több sztárvendég is hivatalos. A Műegyetem rakparton tartott bulin jelen lesz a magyar könnyűzene krémje, többek között színpadra lép a Quimby, a Kiscsillag, a Magna Cum Laude, a Csík Zenekar, a 30Y, a Bikini, a Vad Fruttik, a Pál Utcai Fiúk, valamint Ganxsta Zolee és a Kartell is. A fellépők azon túl, hogy egy fergeteges bulit csapnak, maguk is tiltakoznak a szórakozóhely bezárása ellen. A műsorvezető Novák Péter lesz.

A szervezők reményei szerint több ezren jönnek el a megmozdulásra, amivel talán sikerül megváltoztatni az újbudai önkormányzat vezetőinek véleményét.

A következő híreink is érdekelhetik:
Most már biztos: bezár a Zöld Pardon

Most már biztos: bezár a Zöld Pardon

2011. szeptember 23. 8:26.
Mégsem zárják be a Zöld Pardont?

Mégsem zárják be a Zöld Pardont?

2011. május 19. 12:47.

Hozzászólás írása:

Ezt olvasta már?

[singlepic id=2293 w=320 h=80 float=left]A Kulturális Örökség Napjai rendezvénysorozat keretében Budapest 203 helyszínen várja a látogatókat különböző programokkal, látnivalókkal és ...