2012. április 20. 10:16.

Dávid és Márk titkos szövetsége alaposan megkeverte a párok életét, ami Omar és Krisztián távozásához vezetett.

Kíra szülinapi köszöntésével kezdődött a csütörtök, ám a felhőtlen boldogságot hamar félelem és taktikázás váltotta fel, hiszen mindenki rettegett az esti párválasztó ceremóniától. Az Éden Hotel lakói nem tudták, hogy az új játékosnak, Márknak titkos védettsége van, melyet ha akar, átadhat a másik újoncnak, Dávidnak.

A 7. ceremónián Máté választott elsőként párt: Edina mögé állt. Utána Omaron volt a sor, hogy válasszon, ő természetesen Noémi mellett tette le a voksát. Bár Krisztián nem bízik meg Kírában, mégis az ő kezébe adta a sorsát. Pít kitartott szövetségese, Petra mellett, míg Levente Anikót választotta.

 

Éden Krisztián

Krisztián megbízott Kírában - ez volt a veszte

Márk ideális társat lát Kírában, így beállt a szőke lány mögé és Krisztián mellé. Ekkor kiderült a nagy titok: Márknak védettsége van, amit akár át is adhat. Márk biztosnak érezte helyét Kíra mellett, így átpasszolta a védettséget Dávidnak, de ezzel megkapta a jogot, hogy ő döntse el, hogy ki legyen a fiú párja. Hosszas mérlegelés után Márk Noémit szemelte ki Dávidnak, így Omárnak véget ért a játék.

Ezzel még nem értek véget az izgalmak, ugyanis Kírának el kellett döntenie, hogy Krisztiánt vagy Márkot tartja-e bent az Édenben. A lány ügyesen színészkedett, mivel mindkét fiú elhitte neki, hogy a másiknak semmi esélye. Kíra nem felejtette el, hogy anno Krisztián miatt esett ki a játékból, amiért most bosszút állt és kitette a fiú szűrét az Éden Hotelből.

Volt sírás-rívás: ki Omar, ki Krisztián kiesését fájlalta, Noémi pedig bosszút esküdött párja elvesztése miatt.

A következő híreink is érdekelhetik:
Éden Gábor kiesett – Éden Hotel 2

Éden Gábor kiesett – Éden Hotel 2

2012. március 16. 9:45.

Hozzászólás írása:

Ezt olvasta már?
varga viktor

Komoly büntetésre számíthat Varga Viktor egy gyermeki csínytevésnek szánt szabálysértés miatt, ugyanis egy átmulatott éjszaka után egy útmosó autó ajtajában ...