2011. október 17. 9:55.

cba Vasárnap éjjel leégett egy CBA áruház Pesterzsébeten. A házból 11 embert menekítettek ki a tűzoltók, közülük hatot füstmérgezés gyanújával kórházba kellett szállítani. A 600 négyzetméteren tomboló lángokat a tűzoltóknak sikerült  megfékezniük és már az épület átszellőztetését végzik.

Vasárnap éjjel riasztani kellett a tűzoltókat a pesterzsébeti Kossuth Lajos utcában lévő CBA áruházhoz, mivel az üzlet 600 négyzetméteren lángolt.

Az épületben lévő lakásokból összesen 11 embert kellett kimenekíteni, akik közül hatot a mentők kórházba szállítottak füstmérgezés gyanújával – mondta Kisdi Máté, a Fővárosi Tűzoltóparancsnokság szóvivője hétfőre virradóan.

A tűzoltók eloltották a tüzet és már az épület szellőztetésén dolgoznak.

Korábban Neubauer István, a Fővárosi Tűzoltóparancsnokság ügyeleti osztályvezetője azt nyilatkozta, hogy az épületből öt embert menekítettek ki, és akkor személyi sérülésről még nem tudott beszámolni.

Úgy tudni az áruház raklapjain lévő anyagok kaptak lángra.

A következő híreink is érdekelhetik:
Lakástűz Gyálon

Lakástűz Gyálon

2011. június 27. 11:13.

Hozzászólás írása:

Ezt olvasta már?

[singlepic id=2502 w=320 h=80 float=left]A kormány legutóbbi ülésén több vidéki beruházásról is döntött, több mint 100 milliárd forint értékben. A ...