2013. február 27. 14:25.

A bíróság előzetes letartóztatásba helyezte R. Tibort, aki feleségét félholtra verte, leharapta a mellbimbóját és összevarrta a száját.

A Blikk információi szerint a szadista férfi azt vallotta a rendőröknek, hogy felesége, Ildikó kérte: vadállati kegyetlenséggel izgassa, és az őrült szexuális játék végén varrja be a száját. R. Tibor eleget is tett neje óhajának, először nadrágszíjjal verte őt, és még akkor sem állt le, mikor a 45 éves asszony félholtan hevert a földön. A 27 éves, korábban boncmesterként dolgozó férj szerint Ildikó pillantásával még akkor is bíztatta őt, amikor tűt és cérnát ragadott, hogy két öltéssel bestoppolja a száját.

R. Tibor

Neje mellbimbóját is leharapta a boncmester

„Védencem mindvégig felesége kérésére cselekedett” – mondta dr. Csics Péter, R. Tibor kirendelt védője, aki hozzátette: a férfi állítása szerint egyedül kínozta Ildikót.

Az eldurvult szexjáték végén azonban a férj megijedhetett, azért állhatott elő azzal a képtelen mesével, hogy őt elrabolták és feleségét is bántották. A szexjátékról szóló verzióval csak akkor hozakodott elő, amikor kimagyarázhatatlan ellentmondásokba keveredett.

A félholtra vert nőt még mindig a Szent János Kórház intenzív osztályán kezelik. Kész csoda, hogy túlélte a brutális támadást, a Blikk szerint ugyanis mellbimbóját is leharapta az őrjöngő férfi.

A bíróság február 26-án előzetes letartóztatásba helyezte R. Tibort, ám egyelőre kérdéses, hogy a lábadozó asszony felrója-e férjének az eldurvult szexjátékot.

A következő híreink is érdekelhetik:
Gáspár Bea

Bea asszony az életével játszik

2012. július 17. 12:53.
Somló Tamás

Somló felesége bepasizott

2012. július 9. 16:49.
fegyver

Rendőr gyilkolt Balatonfüreden

2012. június 4. 16:33.

Hozzászólás írása:


Fatal error: Allowed memory size of 134217728 bytes exhausted (tried to allocate 35 bytes) in /web/budapestkereso/helyitipp.hu/wp-includes/meta.php on line 574