2011. március 3. 18:56.

lelek-a-vasznon Veréb Zsuzsanna pénteken, az Erzsébetligeti Színházban negyven festménnyel nyitja meg legelső kiállítását, Lélek a vásznon (Spirit on the Canvas) címmel. A képek hangulatokat, érzelmeket fejeznek ki, mindenki számára átérezhető pillanatokat egy mozgalmas, kusza világból. Az alkotások lelkiállapota a festőnő énjét tükrözi, de azonosulni engedi a szemlélőt is.

Az érzelemfolyamatok egyszerűen kikívánkoztak Veréb Zsuzsából, akinek maga a festés is izgalmas élmény volt, hiszen nem lehetett előre tudni a végeredményt. A festmények nem sorolhatók be egyik konkrét irányzatba sem, ettől még inkább különlegesek. Erős színek, furcsa alakok és egyediség jellemzi őket. A művésznő meghagyja mindenkinek azt a lehetőséget, hogy saját gondolati- és érzelmi világával töltse fel a képeket. A zenei aláfestést a Char De Loam Trio és a Fat Cat Band biztosítja.

A kiállítás március 4-től 27-ig lesz megtekinthető az Erzsébetligeti Színházban.

A következő híreink is érdekelhetik:
Budoir – Germán Fatime kiállítása

Budoir – Germán Fatime kiállítása

2011. március 2. 10:39.
AROMA kiállítás a Szabadság téren

AROMA kiállítás a Szabadság téren

2010. augusztus 17. 6:37.

Hozzászólás írása:

Ezt olvasta már?

[singlepic id=944 w=320 h=80 float=left]A Budavári Labirintus március 7-től éjszaka is várja a barangolni vágyókat különleges élményekkel gazdagított túráján. A ...