2012. augusztus 16. 11:49.

Súlyos koponyasérüléseket szenvedett az a hároméves kisfiú, aki 10 métert zuhant a Westendben.

Döbbenetes baleset történt augusztus 12-én a WestEnd City Centerben: a bevásárlóközpont első emeletéről lezuhant egy gyermek.

A szemtanúk elmondása szerint a kisfiú a szüleivel és testvérével sétált az első emeleten, amikor belekapaszkodott a mozgólépcső gumiszalagjába, a szerkezet pedig átrántotta őt az emeleti korlát felett, 10 métert zuhant, majd a földszint kőpadlójára esett. A hároméves gyereket súlyos koponyasérülésekkel szállították kórházba.

WestEnd City Center

10 métert zuhant egy 3 éves kisfiú a WestEndben

A WestEnd City Centert 1999-ben adták át, 13 éves működése alatt több mint 240 millió látogató kereste fel, de ilyen baleset még soha nem történt. A bevásárlóközpont haladéktalanul megvizsgálja, hogy milyen intézkedésekkel teheti még biztonságosabbá a létesítményt, noha a bejáratoknál ki van írva egy figyelmeztetés, hogy 12 éven aluli gyermek egyedül nem mehet be.

A térfigyelő kamerák felvételei alapján megállapították, hogy a kisfiú egyedül, szüleitől elszakadva tartózkodott a mozgólépcsőnél. A rendőrség foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés miatt folytat nyomozást.

A következő híreink is érdekelhetik:
Szita Bence

Eltűnt Szita Bence, 11 éves kisfiú

2012. október 31. 14:04.
Öngyilkos lett egy 11 éves kisfiú

Öngyilkos lett egy 11 éves kisfiú

2011. május 5. 9:10.

Hozzászólás írása:

Ezt olvasta már?
Orbán Viktor

Újabb levelet kapunk Orbán Viktortól, ezúttal a munkahelyvédelmi akcióról szóló tájékoztatót postázza a miniszterelnök minden nagykorú állampolgárnak. A még mindig ...