2012. január 5. 15:26.

fegyver A rendőrök tavaly év végén egy zavarodott férfire lettek figyelmesek a főváros 8. kerületében. A férfiról kiderült, hogy egy körözött bűnöző, akit több bűncselekmény gyanúja miatt is kerestek a hatóságok. A körözött személynél egy fémcsövet is találtak, amiről később kiderült, hogy egy házilag gyártott éles fegyver.

A gyanús alak először mindent elkövetett, hogy eltitkolja kilétét az egyenruhások elől, ám a ruházatában megtalálták okmányait, így gyorsan kiderült, elfogatóparancs van érvényben ellene. Az iratokon kívül egy fémcsövet is találtak nála a rendőrök.

A férfit csalás, lőfegyverrel vagy lőszerrel való visszaélés, robbanóanyaggal vagy robbantószerrel való visszaélés és emberölés elkövetésének gyanúja miatt keresték a hatóságok. A körözött személyt előállították a 8. kerületi kapitányságon, a nála talált fémcsövet pedig fegyverszakértői vizsgálatnak vetették alá.

Utóbb kiderült, a cső tulajdonképpen egy házilag gyártott lőfegyver, éles tölténnyel töltve, így alkalmas emberi élet kioltására is.

A következő híreink is érdekelhetik:

Hozzászólás írása:

Ezt olvasta már?

[singlepic id=3033 w=320 h=80 float=left]Bevethetőnek bizonyult az első, egészséges embereken végzett tesztek alapján az újfajta hepatitisz c elleni oltóanyag. A ...