2012. április 23. 21:06.

2012. május 1-jén országszerte különböző programok, színes rendezvények, koncertek és gyermekműsorok gondoskodnak arról, hogy a munka ünnepe kellemesen teljen mindenkinek

2012. Majális Budapesten:

Urbitális Majális 2012

Nem csak egynapos, hanem egy egész hónapon át tartó rendezvénysorozat veszi kezdetét az Urbitális Majálissal, melynek keretei között a főváros több helyszínén várják a tavaszi programok iránt fogékony közönséget májusban. Május 1-jén például a Vidámparkban Körhinta kiállítás, a Széchenyi téren RiverRide Budapesti Városnézés Földön és Vízen, a József Nádor téren Hop on Hop off városnézés, a belvárosban 7 nap 7 rejtvény, a Nagykörúton Hétköznapi művészet elnevezésű programok várják a kreativitás, a kultúra és a design iránt érdeklődőket.

Kőbányai Halmajális

A budapesti Óhegy parkban halászléfőző verseny, tűzzsonglőrök, kézműves foglalkozás, íjászat valamint a Non-Stop együttes és Charlie koncert várja a látogatókat.

Tabán Majális

A Tabán Majális idén is a zenétől lesz hangos, melynek alkalmával 2012. május 1-jén olyan nagyszerű előadók lépnek fel, mint Keresztes Ildikó, Deák Bill, Nagy Feró és Balázs Fecó.

lufik

2012. majális

2012. Majális vidéken:

Balatonlelle Városi Majális 2012

A Rendezvénypark területén koncertek, néptáncbemutatók és utcabál gondoskodik a felnőttek szórakozásáról, míg a gyerekeket játszóház, ügyességi vetélkedő, mászófal és ugrálóvár várja. Sztárfellépő a 2011-es X-Faktor döntőse, Gyurcsík Tibor lesz.

2. Boldog Békeidők Hévíze – Hévíz

2012. április 28. és május 1. között kerül megrendezésre a 2. Boldog Békeidők Hévíze a Festetics téren, melyen a Magna Cum Laude, Takács Nikolas, Szalóki Ági, Szentpéteri Csilla és a Csík zenekar is fellép, mellette pedig kiállításokat és régi filmeket is láthatnak a látogatók. Az idei május 1-je kiemelten fontos lesz a település életében, ugyanis most ünnepli 20 éves fennállását Hévíz városa.

6. Civil Forgatag – Mezőkövesd

A Zsóry Fürdő színpadán fúvószenei és mazsorett bemutatók, vásári komédiások, legényvásár és görög táncház szórakoztatja a közönséget, míg a sátrakban óriás társasjáték és foltvarrás várja a látogatókat és különböző finomságokat lehet megkóstolni.

Tapolca Tavasz fesztivál

A tapolcai majális festői környezetben, a Malom tó körül kerül megrendezésre 2012 április 27 – május 1. között. A fesztiválon minden korosztály megtalálja a kedvére való szórakozást, ugyanis kirakodóvásár, koncertek (pl.: ANIMA SOUND SYSTEM, Fábián Juli & Zoohacker Orchestra feat. Sárik Péter), sportrendezvények és gyermekprogramok várják az érdeklődőket.

5. Velencei-tavi Hal-, Vad-, Bor- és Pálinkafesztivál – Agárd

Családoknak, baráti társaságoknak, fiataloknak és időseknek is érdemes lesz ellátogatni a hosszú hétvégén a Velencei-tavi Hal- Vad- Pálinka- és Borfesztiválra. Kirakodóvásár, bor- és pálinkakóstolók, különböző stílusú zenék (például Tolvai Renáta, Cry Baby, Máté Péter Emlékest, No Neim) és érdekes előadások várnak minden érdeklődőt a Velencei-tó partján.

Vidámpark Majális – Székesfehérvár

2012-ben három napon át majálisozhatnak a fehérváriak. Kirakodóvásár, lakmározás és egész napos színpadi műsorok várják a látogatókat a Vidámparknál és a Rózsa-ligetben. Fellép többek között Fluor Tomi, LL Junior és Muri Enikő is, valamint idén második alkalommal lesz Sportmajális is a Bregyó-közben.

1. Zsolnay Fesztivál – Pécs

2012. április 27. és május 1. között idén első alkalommal kerül megrendezésre a Zsolnay Fesztivál. A rendezvényen csaknem 60 program közül válogathat a közönség, többek között olyan előadók lépnek fel, mint a Csík Zenekar, Palya Bea, az Amadinda Ütőegyüttes, a budapesti Katona József Színház, a Kaláka, a Hősök és neves DJ-k.

A következő híreink is érdekelhetik:
tűzijáték

Augusztus 20-ai programok – 2012.

2012. augusztus 8. 10:33.
Majális vizesen és szárazon

Majális vizesen és szárazon

2010. június 18. 19:40.

Hozzászólás írása:

Ezt olvasta már?
Latin Carneval

A Csillag Születik első élő döntőjéből a Latin Carneval tánccsoport és a stand up-os Kővári Máté esett ki. A Csillag ...