2012. augusztus 7. 14:10.

Majka szívét alig két hete műtötték meg, mégis képtelen visszavenni a tempóból: nem mondja le a fellépéseit, hanem koncertezik, ugyanis családfőként pénzt kell keresnie.

Mint megírtuk, Majka veleszületett szívritmuszavara miatt nemrég egy másfél órás katéteres szívműtéten esett át. A rapper az operáció után néhány napig otthonában lábadozott és kérdéses volt, hogy mikor tud ismét színpadra állni. Az ózdi hős nem adott túl sok időt magának a felépülésre, bár még gyógyszereken él, mégis javában az országot járja és koncertezik. Az elmúlt hét végén például öt fellépésen is éjszakázott.

„A műtét után néhány fellépéstől vissza kellett lépnem, de muszáj volt erőt vennem magamon, hiszen a lefixált koncerteket nem mondhattam már vissza. Az elmúlt hét végén pénteken egy, szombaton három városban léptünk fel, és vasárnap is Siófokon ünnepeltem a 33. születésnapomat, munkával” – árulta el Majka, aki tudja, hogy az egészségét kockáztatja, de mindenképpen pénzt kell keresnie, hogy el tudja tartani lassan 1 éves kisfiát és a még mindig „szülési szabadságon” lévő Dundikát.

Majka

Majka a szívműtétje után sem vesz vissza a tempóból

„Hajni is félt, tudja ő is, hogy nem könnyű, de ez van, pénzt kell keresnem, ha beledöglöm is. A koncerteket nem lehet fél gőzzel csinálni, muszáj mindent beleadni, de vigyázok magamra. Hétköznap sokat pihenek, mivel elég fáradékony vagyok, nem járok már el esténként, és mivel nem is ihatok, ezért még a születésnapomat sem ünnepeltük meg úgy, ahogy régen tettük. Az edzéseket is hanyagolnom kell még egy ideig, a fellépéseim azonban maradnak. Szedem a gyógyszereimet, járok kontrollra, ultrahangra, úgyhogy nem lesz itt baj”- jelentette ki a rapper.

Majka az utóbbi idők legnépszerűbb előadója, egy-egy fellépésért 200.000 forintot plusz az útiköltség megtérítését kéri. Persze nem teheti az egész gázsit zsebre, ebből kap a technikai személyzet, a sofőr, és ha van fellépőtársa, akkor ő is.

A következő híreink is érdekelhetik:
Schobert Norbi

Schobert Norbi az életével játszik

2013. február 5. 10:52.
Majka és Dundika

Majka eljegyezte Dundikát

2012. november 22. 14:51.
Majka

10 millió forintot kaszálhat Majka

2012. július 17. 19:08.
Majka és Béres Alexandra

Majka Béres Alexandrával koccant

2012. április 18. 11:08.

Hozzászólás írása:

Ezt olvasta már?
Bruce Willis

Bruce Willis és a Die Hard 5 stábja augusztus 6-án a Liszt Ferenc reptéren forgatott. A reptér lezárásáért 10 millió ...