2013. január 23. 18:05.

A The Voice egyetlen női ítésze, Malek Andrea vonzódik versenyzőjéhez, Nádor Dávidhoz – és ezt nem is tagadja.

A tehetségkutató január 25-i döntőjében mester-tanítvány duettet is hallhatnak a nézők. Malek Andrea szerelmes dalt énekel finalistájával, Nádor Dáviddal, és a hírek szerint igen szenvedélyes előadás várható tőlük, ugyanis a mester odavan a fiúért. A két énekes a közös munka során teljesen összecsiszolódott és az érzelmes nótával nem csak a szavazókat próbálják meg elcsábítani, hanem egymást is.

„Könnyen megy a felkészülés, mert sok tekintetben egyformán látjuk az életet, a zenét meg a művészetet. Mindkettőnknek fel kell kötnünk a gatyánkat, mert ez a legszebb duett, amit valaha írtak. Nagyon fontos, hogy az erőviszonyok kiegyenlítettek legyenek, sokszor ütköztem abba a hibába, hogy a partner előadásában kevesebb erő volt, és vissza kellett fognom magam, hogy ne én legyek a férfi. Szerencsére Dávid ezt nagyon jól csinálja, jó támaszai vagyunk egymásnak” – mesélt a próbák kulisszatitkairól Andi.

Malek Andi

Malek Andi vonzódik Nádor Dávidhoz (Fotó: voice.hu)

Ám a mester nem csak feladatnak tekinti a közös produkciót, hanem nagy izgalommal készül rá, ugyanis igazi nőnek érzi magát versenyzője mellet. Vonzódik Dávidhoz és ezt nem is rejti véka alá.

„Jó pasinak tartom Dávidot, és minél jobban megismerem, annál vonzóbbnak találom. Nagyon szép a haja, a szeme, jó színpadi egyéniség, és ez a varázs akkor sem múlik el, ha az ember élőben találkozik vele. A tévé sokszor megszépíti az előadót, megváltoztatja az arányokat, de ő nemcsak akkor jó pasi, ha énekel, hanem akkor is, amikor csak beszélgetsz vele a produkció után” – áradozott a mentor tanítványáról.

Az már más kérdés, hogy mit szólhat mindehhez Andi férje?

A következő híreink is érdekelhetik:

Hozzászólás írása:

Ezt olvasta már?
dal

A tavalyi Dalhoz képest idén nem titok, hogy melyik versenyző melyik elődöntőben fog szerepelni. Íme a lista!A Dal című műsor ...