2012. július 18. 9:36.

Már előzetes letartóztatásban van az a budapesti rendőrzászlós, aki a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) és a Terrorelhárítási Központ (TEK) munkatársainak szeme láttára lopott meg két drogterjesztőt.

A gyanú szerint a rendőr azt a marihuánát dézsmálta meg, amit a hatóság az éppen lefülelt dílerek kocsijában talált.

A szolgálatban lévő rendőr közúti ellenőrzést színlelve állította meg a drogdílerek kocsiját a főváros 13. kerületében. A gépjármű átvizsgálása során 2 kilogramm marihuánát talált a körzeti megbízott. A két drogterjesztőt azonnal őrizetbe vették. Az esetet végignézték a TEK és az NNI emberei, akik szintén a drogterjesztők elfogására készültek.

marihuana

Egy rendőr megdézsmálta a dílerek marihuánáját

Az elfogás után az intézkedő rendőr a 13. kerületi kapitányságra vitte a 2 kiló drogot, de 80 dekát eltulajdonított belőle, amit a „tippadójának” adott. Az NNI és a TEK emberei mindvégig követték a rendőrt és elfogták.

„Több polgári személyt kábítószerrel visszaélés bűntettének, egy rendőrt pedig kábítószerrel visszaélés bűntettének és szolgálatban kötelességszegés vétségének megalapozott gyanúja miatt hallgatott ki gyanúsítottként az NNI” – mondta Balogh Zoltán, a Központi Nyomozó Főügyészség szóvivője.

Az m1 kedd esti Híradójában az is elhangzott, hogy a letartóztatottak között van a budaörsi pénzszállítórablás egyik vádlottja is. A férfi 2005 májusában társaival kirabolt egy pénzszállító autót egy budaörsi áruháznál, majd a kiérkező rendőrökre támadt.

A következő híreink is érdekelhetik:

Hozzászólás írása:

Ezt olvasta már?
P. László

Részletes beismerő vallomást tett július 17-én Bándy Kata meggyilkolásával gyanúsított P. László. A férfi tagadja a nemi erőszakot és azt ...