2016. augusztus 12. 13:27.

Sport hírek: Második győzelmükre hajtanak a női pólósok közzétéve, a(z) Sport témában, Violetta által. Olvasson tovább..

Második mérkőzésén a második győzelmére hajt a riói olimpia csütörtöki versenynapján a magyar női vízilabda-válogatott. Az evezősprogram átalakítása miatt ezen a napon az eredetileg tervezett 19 helyett 21 számban osztanak majd érmeket.

Az Európa-bajnok magyar női pólócsapat a keddi nyitófordulóban 13-11-re bizonyult jobbnak a kínaiaknál, ezúttal pedig a spanyolok ellen játszik majd a B csoport második fordulójában.

rio 2016

A cselgáncstornán a 78 kilós Joó Abigél és a 100 kilós Cirjenics Miklós lesz érdekelt magyar részről, a sportlövőközpontban pedig a női kisöbű sportpuska 3×20 lövéses összetett számot rendezik a légpuskában korábban 22. Miskolczi Julianna részvételével.

Ha az időjárás engedi, a Simon Béla, Juhász Adrián kormányos nélküli kettes csütörtökön befejezi szereplését, a magyar evezősduó a B döntőben száll majd vízre, ahol a 7-12. helyért küzdenek a résztvevők.

Ők befejezik, a tollaslabdázó Sárosi Laura pedig elkezdi a versenyzést: első csoportellenfele a kilencedik helyen kiemelt indiai Pusarla V. Sindhu lesz a Riocentro 4-es pavilonjában.

A vitorlázóknál a két szörfös, Cholnoky Sára és Gádorfalvi Áron, valamint a Finndingiben versenyző Berecz Zsombor száll vízre a hatodik versenynapon.

Az úszó előfutamok során ezúttal Takács Krisztián (50 m gyors), Risztov Éva és Kapás Boglárka (800 m gyors), Cseh László és Pulai Bence (100 m pillangó), valamint György Réka és a Rióban már három aranyéremnél tartó Hosszú Katinka (200 m hát) lesz érdekelt magyar részről.

MTI

A folytatáshoz tekintse meg az eredeti cikket..

Második győzelmükre hajtanak a női pólósok
A(z) Második győzelmükre hajtanak a női pólósok bejegyzéshez hasonló:
Nem volt magyar döntős a második napon

Nem volt magyar döntős a második napon

2015. április 11. 12:40.
A(z) Második győzelmükre hajtanak a női pólósok nevű bejegyzés folytatását ezen a linken tekintheti meg..

Hozzászólás írása (Második győzelmükre hajtanak a női pólósok):

Ezt olvasta már?
%C3%81ron2

Sport hírek: Megvan az 5. magyar arany! közzétéve, a(z) Sport témában, Annamária által. Olvasson tovább.. Gratulálunk Szilágyi Áronnak, aki ...