2011. augusztus 23. 9:35.

vizet-oszt-a-mav Véget ér a nyári időszak, így augusztus 29-től visszaáll a vasúti menetrend az őszi-téli időszakban megszokotthoz. A jövő héten életbe lépő új menetrend már letölthető a MÁV-Start honlapjáról. A héten azonban még tombol a nyár és a vasúttársaság a tikkasztó hőség miatt ingyen ásványvizet osztogat utasainak.

A vasúttársaság közlése szerint a menetrendváltozások főként a Balaton környékén közlekedő járatokat érintik. A nyár után már kevesebben utaznak a magyar tengerhez, így a MÁV az utasok igényeihez igazodik. Az új menetrendet a MÁV-Start honlapjáról már le lehet tölteni, illetve a hozzá kapcsolódó információkat az Elvira online menetrend keresőben lehet elolvasni.

A vasúttársaság már az őszi menetrendre készül, de a hőség miatt a nyár utolsó hetében a nagyobb vasútállomásokon és az étkezőkocsikban ingyen osztogat ásványvizet. Az utasok Budapesten a Keleti, a Nyugati és a Déli pályaudvaron, valamint a miskolci, a szegedi, a szombathelyi, a debreceni, a pécsi, a szolnoki, a nagykanizsai és a nyíregyházi állomáson kapnak ásványvizet a peronon lévő személyzettől. Naponta több mint 30.000 palack vizet osztanak szét a vasúttársaság munkatársai. A vonatokon az étkezőkocsi üzemeltetőjétől lehet kérni az ingyenes ásványvizet.

A következő híreink is érdekelhetik:
Változik a menetrend karácsonykor

Változik a menetrend karácsonykor

2011. december 22. 10:22.
Ingyen wifi több InterCity vonaton

Ingyen wifi több InterCity vonaton

2011. szeptember 13. 15:55.

Hozzászólás írása:

Ezt olvasta már?

[singlepic id=2152 w=320 h=80 float=left]Az emberek többsége már átélt legalább egy olyan pillanatot, amikor úgy érezte, hogy ami történik vele, ...