Kategória: 23. kerület |

Még több: :

2010. július 11. 7:28.

Bevezetik a Soroksár kártyát a XXIII. kerületben. A különböző kedvezményekre jogosító kártyát már lehet igényelni a Polgármesteri Hivatalban. A már több helyen is bevezetett városkártya minden bizonnyal nagy szolgálatokat tesz majd a XXIII. kerületieknek is.

Persze a kedvezmények köre mindenhol más és más, de az mindenhol igaz, hogy bevezetésekor nagy-nagy várakozásokra vagy éppen elvárásokra kell számítani.
Csodát persze azért ne várjunk, egyelőre az ingyen gáz és benzin korszaka nem köszöntött be, de azok, akik igénybe veszik jelentős kedvezményekkel számolhatnak egyes helyeken. Azért ebben a kártyában van egy kis újdonság is: kizárólag nagykorúság estén igényelhető, mellyel már a felhasználási területét is szabályozták egy kicsit. Egy másik különlegesség viszont az, hogy az 55 év felettiek ingyen, sőt alanyi jogon, igénylés nélkül megkapják.

A kedvezmények listáját a már ugyancsak elkészült Soroksár katalógusban olvashatjuk- van benne mind XXIII. kerületi, mind az ország más pontjára vonatkozó kedvezmény.

/Forrás: www.soroksar.hu/

A következő híreink is érdekelhetik:
Mi mindenre jó a Szép Kártya?

Mi mindenre jó a Szép Kártya?

2013. május 29. 13:43.
Itt mindenki csak nyerhet

Itt mindenki csak nyerhet

2010. július 8. 21:11.
Nyári programok Soroksáron

Nyári programok Soroksáron

2010. július 5. 6:06.

Hozzászólás írása:

Comments are closed.

Ezt olvasta már?

A Rozmaring Nyugdíjas Egyesület szervezésében, kilencedik alkalommal került megrendezésre a soroksári vetélkedő. A kicsikből lesznek a nagyok, és erről szólt ...