2013. január 3. 14:35.

Csúnyán megbukott a Mizu király filmje: csupán 178 rajongó váltott jegyet rá a premier hetében.

A tinik kedvenc sztárjának, Fluor Tominak a művét december 20-án mutatta be három vidéki és három fővárosi mozi. Az első vetítés hetében csak 178 belépő kelt el és 137.510 forint bevételt hozott a kasszába. A Blikk szerint vetítésenként legfeljebb 3-4 ember ülhetett a mozikban. A tinisztár sikertörténetét feldolgozó film 4.400.000 forintból készült.

A gyér nézettségi adatokat látva Fluor kibukott: annak ellenére, hogy nem voltak nagy elvárásai, ennél azért kimagaslóbb sikerre számított. A fiatal énekes nem érti, hogy rajongóit miért hagyja hidegen a róla szóló történet, ugyanis szerinte a film jó és vállalható.

Fluor

A premier hetében csupán 178 ember váltott jegyet Fluor filmjére

„Üres széksorok! Ez durva! Ez egy rétegfilm, ráadásul doku. Nem ölős-szexelős, még csak nem is fingós-böfögős, és december elején dőlt el, hogy mozikba kerül” – mondta Tomi, akinek korábbi klipje, a Mizu akkora siker volt, hogy a YouTube-on 15 milliószor töltötték le.

Az énekes az alkotást eredetileg internetes videómegosztóra szánta, s nem volt különösebben nagy reklámkampánya, viszont a közönségtalálkozók alkalmával nagy sikereket ért el.

A következő híreink is érdekelhetik:
Fluor

Rendőrt küldtek Fluorra

2012. augusztus 28. 15:55.
A világ legszomorúbb filmje: A bajnok

A világ legszomorúbb filmje: A bajnok

2011. július 27. 11:39.
Palcsó Tomi jövőre diplomázik

Palcsó Tomi jövőre diplomázik

2011. március 4. 12:49.

Hozzászólás írása:

Ezt olvasta már?
VV Éva

VV Éva ismét kiverte a biztosítékot: Barna Barnabás mulatós videoklipjében az ujját nyalogatja, mellbimbót villant és ajkait harapdálja.VV Éva mindent ...