2011. november 23. 12:35.

kislany Az anya párnát szorított kislánya fejéhez és megfojtotta, mivel nem bírta tovább elviselni a beteg gyerek ápolását. Az apa talált rá kislánya holttestére, és rögtön riasztotta a mentőket, ám az orvosok már csak a halál beálltát tudták megállapítani. A rendőrök gyorsan kiderítették, hogy a 36 éves anya fojtotta meg a kislányt. A szörnyű bűncselekmény november 22-én Nyíregyháza-Kistelekiszőlőben történt.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Rendőr-főkapitányság 14. életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett emberölés miatt indított nyomozást – mondta Fedor Rita, a megyei kapitányság sajtószóvivője. A hatóságok gyanúsítottként hallgatták ki az anyát, majd őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatását.

Az anya beismerte, hogy ő fojtotta meg gyermekét. Tettét azzal indokolta, hogy nem bírta elviselni koraszülött, beteg gyermeke ápolását. A kislány januárban ünnepelte volna 3. születésnapját.

A következő híreink is érdekelhetik:

Hozzászólás írása:

Ezt olvasta már?

[singlepic id=2755 w=320 h=80 float=left]2014-ben 65 év lesz a nyugdíjkorhatár - erről elfelejtette tájékoztatni a nyilvánosságot Szijjártó Péter szóvivő. Orbán ...