2012. október 13. 0:01.

A The Voice első válogatóján hatalmas sikert aratott a Fekete vonat egykori énekesnője, Mohamed Fatima, de Schwartz Dávidért, Karai Annáért és a Szécsi ikrekért is majdnem összeverekedtek a mesterek.

Október 12-én kezdetét vette a The Voice. A TV2 tehetségkutatójának négy mestere mostantól Magyarország hangját keresi. Malek Andrea, Caramel, Mező Misi és Somló Tamás a jók közül is csak a legjobbakat viszi az élő show-ba. A tét pedig óriási, hiszen Magyarország hangja 10.000.000 forinttal, egy Forddal, egy thaiföldi álomutazással és egy lemezszerződéssel lesz gazdagabb.

A The Voice más, mint a többi tehetségkutató, ugyanis különleges szabályok vonatkoznak rá, ami már a válogatón is látszódik. Minden mester 12 énekest választhat a csapatába, ám az ítészek a versenyzőket nem láthatják, csak a hangjukat hallhatják, tehát a külső, a testsúly, az alak és az életkor egyáltalán nem számít.

mesterek

A The Voice mesterei

Ha egy zsűritagnak megtetszik egy énekes hangja, akkor megnyomja a „kellesz” gombot, így a széke a színpad felé fordul és megláthatja választottját, aki automatikusan a csapatéba kerül. Ha egynél több mester is meg szeretné kaparintani az adott versenyzőt, akkor az énekes dönti el, hogy melyik ítész csapatához csatlakozik.

Rengetegen jelentkeztek a The Voice-ba és már az első válogatón remek énekesek tűntek fel. Persze ez utóbbi nem véletlen, hiszen csak azok a versenyzők járulhattak az ítészek elé, akik az előválogatón bebizonyították tehetségüket. Az első adásban sorra hüledeztek a mesterek, és komoly harcot vívtak azért, hogy egy-egy tehetséget saját csapatukba csábítsanak.

The Voice

The Voice első válogató továbbjutói: Bakonyi Zsolt, Pleszkán Écska, Gájer Bálint, Szécsi Saci, Szécsi Böbe, Karai Anna, Schwartz Dávid és Mohamed Fatima

Malek Andrea csapatát erősíti Bakonyi Zsolt és Schwartz Dávid. Caramelhez került Gájer Bálint, Karai Anna és a Fekete vonat egykori énekesnője, Mohamed Fatima. Somló Tamást választotta Pleszkán Écska és Szécsi Saci, míg ikertestvére, Böbe Mező Misihez került

Persze a válogatásnak még nincs vége, jövő héten újabb tehetségek mutatkoznak be a The Voice-ban.

A következő híreink is érdekelhetik:

Hozzászólás írása:

Ezt olvasta már?
Mohamed Fatima

Mohamed Fatima, a Fekete vonat egykori énekesnője Caramel dalával tarolt a The Voice-ban. Fatima csodás hangjára mind a négy mester ...