2012. június 4. 20:37.

A 19. századi Párizsban érezheti magát, aki Budapest 5. kerületében sétál, ugyanis megkezdődött a Therese Raquin című film forgatása.

Mint megírtuk, az Émile Zola-regényből készülő erotikus thriller egyes részeit hazánkban veszik fel, ezért a napokban olyan világsztárok érkeztek Magyarországra, mint Jessica Lange, Tom Felton – aki a Harry Potter-filmekben Draco Malfoyt alakította – és a híres Olsen-ikrek húga, Elizabeth Olsen.

Therese Raquin

Tom Felton és Elizabeth Olsen

A film Therese és szeretője, Laurent történetét mutatja be, akik meggyilkolják Therese férjét, ám a férfi szelleme a túlvilágról kísérti őket.

A készülő produkció egy részét Belgrádban forgatták, most pedig néhány napra a magyar főváros kis utcáit vette birtokba a stáb, hogy igazi 19. századi párizsi forgatagot varázsoljon oda.

Budapest 5. kerülete nagyon kapós helyszín, ugyanis ahol most a Therese Raquin részleteit veszik fel, ugyanott néhány hete még egy német világháborús drámát forgattak.

Therese Raquin

A stáb Budapest belvárosából Párizst varázsolt

A következő híreink is érdekelhetik:

Hozzászólás írása:

Ezt olvasta már?
Seherezádé

VV Sehi főszerepet kapott egy szerb filmben. Az alkotásnak köszönhetően az egykori villalakót a fél világ megismerheti, ugyanis a filmet ...