2010. november 26. 20:10.

karacsonyi-vasar_1 Az újpesti önkormányzat idén is az adventi hétvégékre szervezte karácsonyi vásárát, melynek központi helye a városháza és környéke lesz. A december 24-ig tartó kirakodóvásár mellett érdekes programok is szórakoztatják az egybegyűlteket péntek estétől vasárnap estig. A programok ingyenesen megtekinthetők.

Újpest önkormányzata idén is megadja a módját a karácsonyi vásárnak. A városrész szívében, a Szent István téren közel ötven díszes faházban árusítják a legkülönfélébb ajándékokat, kerámiákat, könyveket, ékszereket és sok más fa alá valót. A vásárló kedvűeknek nem kell korgó gyomorral nézelődniük, hiszen különleges karácsonyi ételeket-italokat fogyaszthatnak a forgatagban.

A november 26. és december 24. közötti négy hétvégén nemcsak vásár, hanem kulturális programok is várják a látogatókat. Minden pénteken könnyűzenei koncertek lesznek este 6 órától, olyan előadókkal mint Bereczki Zoltán és Szinetár Dóra, valamint a Sugarloaf zenekar.  Szombatonként délelőtt gyerekprogramok, esténként komolyzenei koncertek szórakoztatják az egybegyűlteket. Minden vasárnap színpadi előadásokat tartanak, és ünnepélyes keretek között gyújtják meg az adventi gyertyákat.

Minden programra ingyenes a belépés!

A rendezvényekről bővebb információt a www.ujpest.hu oldalon találnak.

A következő híreink is érdekelhetik:
Budapesti Karácsonyi Vásár 2011.

Budapesti Karácsonyi Vásár 2011.

2011. november 22. 15:31.
Budapesti Karácsonyi Vásár 2010

Budapesti Karácsonyi Vásár 2010

2010. november 19. 20:23.

Hozzászólás írása:

Ezt olvasta már?

[singlepic id=567 w=100 h=240 float=left]A BRFK vádemelési javaslattal zárta le az Aquaworldben tavaly nyáron történt halálos baleset ügyében indított nyomozást. ...