2012. július 11. 19:39.

Már nincs remény: megtalálták a 25 éves pécsi pszichológus holttestét szerda délután. A rendőrség megerősítette: a vasárnap hajnalban eltűnt Bándy Katát megölték.

Legfrissebb:

 • Július 16. 14:20: Bándy Kata feltételezett gyilkosát P. Lászlót a DNS minta buktatta le. A 26 éves férfi büntetett előéletű, néhány hónapja költözött Pécsre, egy romházban lakott barátnőjével. Bővebben »
 • Július 16. 8:20: Elkapták Bándy Kata gyilkosát! Egy 26 éves férfit fogtak el a hatóságok, akit azzal gyanúsítanak, hogy megölte a pécsi rendőrpszichológust. A férfi beismerte tettét.
 • Július 13. 12:30: Megvan Bándy Kata gyilkosának DNS-e: a rendőrség olyan anyagmaradványokat talált, amelyekből sikerült kinyerni a 25 éves lány gyilkosának DNS-ét.
 • Július 13. 8:40: A rendőrség talált a gyilkos azonosítására alkalmas nyomot, és ipari kamera is rögzíthette a kocsiját.
 • Július 13. 8:00: Bándy Kata valószínűleg már vasárnap hajnali 4-5 óra körül halott volt, de a tettes csak szerda hajnalban szabadult meg a holttesttől – vélhetően autóval szállította a holttestet.
 • Július 13. 7:40: A rendőrség egy középkorú pécsi férfit gyanúsít Kata megölésével.
 • Július 13. 7:10: Kovács Lajos, budapesti sztárnyomozó is segít az ügy felgöngyölítésében.
 • Július 12. 6:30: Feltételezések szerint a tettes nem ott végzett a lánnyal, ahol megtalálták, hanem autóval szállította a Délibáb utcába.
 • Július 12. 6:00: A rendőrség 1.000.000 forint nyomravezetői díjat ajánlott fel annak, aki segít előkeríteni Bándy Kata gyilkosát.

Rendőrök helyszíneltek július 11-én délután Pécsen, a Délibáb utcában, ugyanis egy járókelő egy holttestre bukkant az egyik bokor tövében. A halott azonosítása után kiderült: a vasárnap hajnalban eltűnt Bándy Katát találták meg. A PécsMa.hu úgy értesült, hogy a női test meztelen volt.

A rendőrség tájékoztatása szerint a fiatal pszichológust megölték, de az eset körülményeit igazságügyi orvosszakértő bevonásával vizsgálják. A hatóságok külön nyomozócsoportot hoztak létre, hogy minél előbb megtalálják az elkövetőt.

Bándy Kata

Megtalálták Bándy Kata holttestét

Mint megírtuk, Bándy Kata vasárnap hajnali 2 órakor egy buliból indult haza, de nem érkezett meg otthonába. A lány a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányságon dolgozott, mint pszichológus és hétfőn a főnökének épp az lett gyanús, hogy nem ment be dolgozni, így értesítette a szüleit. Ezután a rokonok, ismerősök égre-földre keresték a lányt. Plakátokkal, felhívásokkal és Facebook-kampánnyal akartak minél előbb a nyomára bukkanni. A legnépszerűbb közösségi portálon több ezren követték a keresését.

rendőrök

Egész nap rendőrök pásztázták a Kata eltűnésének környékét

A család az utolsó percig bízott abban, hogy Kata jól van, ám most minden reményük elszállt, mivel a lány halott.

A holttestet ugyan Kata otthonának közelében találták meg, de éppen az ellenkező irányban a lakástól, mint amerről hazafele tarthatott.

RTL Klub videó – Híradó (18:30)

A következő híreink is érdekelhetik:
P. László

Megszólalt Bándy Kata gyilkosa

2012. július 17. 18:07.
P. László

Megvan Bándy Kata gyilkosa

2012. július 16. 14:20.

Hozzászólás írása:

 1. ancsa szerint:

  nagyon sajnálom ezt a szép fiatal hölgyet. Őszinte részvétem a családjának.

 2. Feco szerint:

  Az ingám nem hazudik!!!
  Nemcsak egy fiatal lányról van szó, akit a fél város ismert és szeretett, hanem egy rendőrségi kollégáról, így minden bizonnyal minden eszközt bevetnek a nyomozás során. De miért nem tudni semmi részletet?

 3. Katka szerint:

  Őszinte részvétem a családnak!Remélem megtalálják a gyilkost és elnyeri méltó büntetését.

 4. Feco szerint:

  A Nemzeti Védelmi Szolgálat már korábban kizárta annak a lehetőségét, hogy Bándy Kata halála összefüggésbe hozható lenne a munkájával. A rendőrségi pszichológust, aki bűnözőket nem vizsgált, s kizárólag rendőrök szakmai alkalmasságáról állított ki szakvéleményt, mindenki szerette.
  Vajon szegény áldozat hány rendőrről állított előnytelen szakvéleményt? Azok a rendőrök akiknek almai emiatt porba hevertek,valóban örültek az eredménynek? Mindenki szerette?
  Nagyon korai, és buta kijelentés volt.

 5. szimat szerint:

  Az eset óta nem birok másra gondolni, mint erre a szörnyű esetre.Van egy 18 éves lányom, de ha vele ilyesmi történne, magam is keresnem a tettest es ha megtalálnám, mar elgondoltam,hogy mit tennék vele,holott egy csirke nyakat sem vágtam le sosem.
  Nagyon jól érzem, hogy hol kellene kutakodni, de azt a tézist mar a nyomozás kezdete előtt kizárták.
  Az angyalok vigyázzanak rad!
  Részvétem a családnak!

 6. St Louis szerint:

  Felfoghatatlan szavakkal kifejezhetetlen fájdalom. Nincs az a büntetés
  mely arányos lenne egy ilyen borzalom elkövetőjével szemben!!!!!
  Részvétem a családnak.

 7. niki szerint:

  Öszinte reszvetem az egesz csalädnak,a mely fäjdalmunkban együtt erzek velük.szörnyü,hogy ez megtörtent vissza kellene hozni a halälbüntetest.

 8. margó szerint:

  Részvétem acsaládnak Nagyon elszomorító,hogy ilyen megtörténhet egy rendőrségi alkalmazottal.Szerintem ismerhette az elkövetőt.

  • macika szerint:

   Itt nem azon van a hangsúly, hogy mi történt a rendőrségi alkalmazottal! Az a borzasztó, mi történt ezzel a LÁNNYAL. Ez nem foglalkozás függő! Legyen az bárki,dolgozzon bárhol,ilyen szörnyű halált halni, ez a tény maga rettenetes, minden szülő rémálma. És majd a gyilkos kijelenti, hogy a sátán súgott neki, kap egy ejnyebejnyét meg két évet a zárt osztályon, /lásd kulcsi családirtó / aztán kiengedik, és keres egy másik áldozatot. Addig is “gyógyítgatják” meg dédelgetik majd a mi pénzünkön azt a férget, ahelyett, hogy felakasztanák az első fára!

 9. cicu szerint:

  Ez borzasztó:((((
  Remélem itt meg lesz a gyilkos, nem úgy mint szegény gyulai kislány, a Szathmáry Niki ügyében :(
  És meg is kapja méltó büntetését az ilyen gazember!!

  • szimat szerint:

   Remélem én is, hogy megtaláljak a “valódi” gyilkost.
   Van egy régi módszerem amit ilyen esetbe használok (mindig bejött!!!) Ingat használok, bekötötték a szemem, a papírt elfordították többször is,és az tű ugyan arra a jelölésre ingott ki.

   • szimat szerint:

    Az ingám nem hazudik!!!
    Nemcsak egy fiatal lányról van szó, akit a fél város ismert és szeretett, hanem egy rendőrségi kollégáról, így minden bizonnyal minden eszközt bevetnek a nyomozás során. De miért nem tudni semmi részletet.
    Ja a Fecó is én voltam!

 10. ilona szerint:

  őszinte részvétem a családnak.

 11. B szerint:

  Gergő védelmében írnám, hogy valószínűleg nem a mondat tartalmával volt baja, de szemet szúrt neki, hogy mennyire szerencsétlenül van megfogalmazva. Ez nekem is rögtön feltűnt a cikket olvasva.
  Pécsiek vagyunk, követtük az eseményeket.
  Elképesztő és meghökkentő ami történt. Sajnos rengeteg beteg ember mászkál az utcákon, de mindig megrázó szembesülni ezzel a ténnyel.

  Nyilvánítanék részvétet magam is, de úgy vélem, hogy a gyászban valójában senki kívülálló nem tud valóban részt venni.
  Kitartást a családnak!
  A pécsi rendőrségnek meg sok sikert és mielőbbi eredményt várunk!

 12. firk szerint:

  Mélyen elszomorít az eset, noha a lányt nem ismertem

 13. Várdaida szerint:

  Ez elrettentő példa kellene, hogy legyen minden vakmerő fiatal lánynak-vagy akár fiúnak-aki vállalja, hogy hajnali kettőkor gyalog megy haza!. Akárhova, nem kell ehhez “rossz környék”-nek lenni. Ma már kocsival cirkálnak a cukros-és mutogatós bácsik, nem gyalog bújkálnak a bokorban. 20 éve egy lányt megerőszakoltak a ketvárosban kb 6-an, 16 évesen, a disco-ból hazafele. Ő fizikailag túlélte. És megspórolta a taxit. Nagyon sajnálatraméltó eset és példamutató büntetést remélek az elkövetőnek-de könyörgöm-ne menjen senki haza egyedülálló nőként a külvárosba!

 14. Judit szerint:

  Gergőnek üzenném, hogy ez most a legnagyobb problémája???
  Ne haragudj, de neked nincsenek érzéseid!!! Írnék ide mást is, de nem teszem, az elhunytra való tisztelet miatt.
  Részvétem a Családnak:(((((

 15. Gergo szerint:

  ezt most komolyan? “A család az utolsó percig bízott abban, hogy Kata jól van, ám most minden reményük elszállt, mivel a lány halott.”

  • Ági szerint:

   Részvétem a családnak. Nagyon megrendítő, ami történt.

  • Ramcsi szerint:

   Gergőnek üzenném én is:
   Én azt gondolom, hogy minden szülő és hozzátartozó az utolsó pillanatig hisz abban, hogy gyermekének semmi baja nincsen. A tudat alatt bármit érez, sejt de a remény hal meg utoljára. És addig amíg tudunk reménykedni…….! Gergő! Te még nagyon fiatal lehetsz, hogy így gondolkozol.

   Őszinte részvétem az egész családnak! Döbbenet!

   • márta szerint:

    Őszinte részvétem a családnak! Nem ismertem de nem tudok napirendre térni , ez egy elvetemült állat ,remélem nagyon szigorú büntetést fog kapni.

Írj hozzászólást »
Ezt olvasta már?
kés

A Jász-Nagykun-Szolnok megyei Mezőtúron gyilkos-öngyilkosság történt. Egy asszony halálra késelte férjét, majd magával is végzett. A házaspár egyik hozzátartozója értesítette ...