2012. június 18. 15:21.

Néhány nap alatt elfogta a rendőrség annak az 51 éves férfinak a támadóit, akinek holttestére még csütörtökön találtak rá a járókelők a főváros 3. kerületében.

Június 14-én érkezett bejelentés a Budapesti Rendőr-főkapitányságra (BRFK), miszerint az óbudai Laborc köznél lévő fás, bokros területen egy férfi holttestére bukkantak a járókelők. A hatóságok a helyszíni szemle alapján megállapították, hogy az 51 éves férfi bűncselekmény áldozata lett.

Az összegyűjtött információk és a tanúkihallgatások során a rendőrség két férfit, a 27 éves M. Cs.-t és a 33 éves V.A.-t, valamint egy nőt: a 21 éves Sz. I.-t gyanúsította meg a bűncselekmény elkövetésével. M. CS.-t és Sz. I-t szombaton, míg harmadik társukat vásárnap fogták el a BRFK munkatársai.

A hatóságok a három feltételezett elkövetőt gyanúsítottként hallgatták ki, majd indítványozták előzetes letartóztatásukat. A BRFK az ügyben halált okozó testi sértés megalapozott gyanúja miatt eljárást indított.

bilincs

Elfogták az 51 éves férfi feltételezett gyilkosait

A következő híreink is érdekelhetik:
A 3-as metró halálra gázolt egy férfit

A 3-as metró halálra gázolt egy férfit

2011. december 19. 21:44.

Hozzászólás írása:

Ezt olvasta már?
kánikula

30-35 fokos hőséggel és extra erős UV-sugárzással indul a hét. Egészen szombatig kitart a kánikula. Június 18-án, hétfőn mindenhol 25°C ...