2011. augusztus 31. 18:04.

cozmaper Kedd éjjel megszökött P. Gábor, a Cozma-ügy negyedrendű vádlottja. A férfi 5 év börtönbüntetést kapott társtettesként elkövetett testi sértésért. Úgy tudni, hogy a napokban kellett volna megkezdenie büntetését. Az ítélet végrehajtásáig lakhelyelhagyási tilalom alatt állt, azonban a bíróság a házi őrizetet előzetes letartóztatásra változtatta. P. Gábor elfutott a kiérkező rendőrök elől. A BRFK megerősítette a hírt: tényleg körözik a férfit.

A 33 éves P. Gábor kedd este a 7. kerületi, Dob utcai lakásából szökött meg. A kiérkező rendőröket félre lökte és elfutott. A férfi ellen hivatalos személy elleni erőszak miatt adtak ki körözést, a hatóságok nagy erőkkel keresik.

P. Gábor ügyvédje, Lehner Béla egyelőre nem reagált a hírre. A rendőrség későbbre ígért tájékoztatást.

A szökésben lévő férfi korábban terhelő vallomást tett a Cozma-ügy elsőrendű vádlottjára.

A bíróság a kézilabdás meggyilkolásáért az elsőrendű vádlottnak R. Sándornak és a másodrendű vádlottnak N. Győzőnek a maximális, életfogytiglanig tartó fegyházbüntetést szabta ki. Ők legkorábban 30 év múlva szabadulhatnak.

A harmadrendű vádlottra, Sz. Ivánra 20 év börtön vár. A negyedrendű vádlott, P. Gábor 5 év börtönt kapott, az ötödrendű vádlottnak, B. Csabának 4 évre kell fegyházba vonulnia, G. Péternét, a hatodrendű vádlottat 3 év börtön várja, míg a hetedrendű vádlottat, A. Lászlót 2 év 8 hónap börtönre ítélte a bíróság.

Hozzászólás írása:

Ezt olvasta már?

[singlepic id=2232 w=320 h=80 float=left]Csütörtöktől az üdítőitalokat, energiaitalokat, előrecsomagolt cukrozott süteményeket, a sós snackeket és az ételízesítőket terheli a népegészségügyi ...