2012. július 30. 15:36.

Semmilyen következménye nem lesz annak, hogy a Máltán eltűntnek hitt lány, Révész Ági egy hétig nem adott életjelet magáról és a helyi rendőrség teljes erőbedobással kereste.

Ági családja kis híján beleőrült az aggodalomba, hogy egy teljes hétig nem tudta, a lány él-e vagy sem, elrabolták-e vagy sem, ugyanis nem adott semmilyen életjelet magáról és a felhívásokra sem reagált. A hatóságok mindent felkutatva Ágit keresték, miközben ő vígan elvolt két olasz fiúval.

„Fel sem fogja, milyen súlyos dolog, amit művelt. Jelenleg két olasz fiúnál lakik és amikor próbálom elmagyarázni neki, mekkora bajt okozott, csak bólogat. Ha megengedem neki, hogy kint maradjon, teljesen felügyelet nélkül marad, hisz a testvérem, akinél eddig lakott, már nem meri vállalni a felelősséget érte. Ha pedig hazajön velem, félek, hogy itthon tűnik el. Annyira tehetetlennek érzem magamat, és helyette is én szégyellem a helyzetet” – sóhajtott tanácstalanul Szilvi, Ági édesanyja, aki azért utazott ki Máltára, hogy jobb belátásra bírja lányát.

Révész Ági

Az eltűntnek hitt Révész Ági két olasz fiúval él Máltán

Úgy tűnik, Ági szerencsésen megússza a galibát, mert a máltai hatóságok eltekintenek attól, hogy felelősségre vonják, holott a rendőrség éjt nappallá téve őt kereste.

„Jogosan háríthatnák a családra a rendőrök a keresés költségeit, hiszen felelőtlen volt a kis hölgy. Ennek költsége attól függ, hány embert és milyen erőket mozgósítottak meg a máltaiak. Az már más kérdés, hogyan hajtják be rajtuk” – mondta Tarjányi Péter rendőrségi szakértő, aki nem akart találgatni azzal kapcsolatban, hogy Ági mekkora kárt okozott meggondolatlanságával. Egyes becslések szerint milliós összegű a keresés költsége.

Mint megírtuk, a 19 éves Ági július 22-én tűnt el Máltán, ahol négy hónapja élt. Eltűnése után néhány nappal rejtélyes üzentet írt Facebookon, amiben az állt, hogy hagyja őt békén mindenki, mert jól érzi magát ott, ahol van.

A következő híreink is érdekelhetik:
Rubint Réka

Rubint Réka átverte rajongóit?

2013. január 17. 15:46.
Verik a Való Világot

Verik a Való Világot

2010. november 30. 23:00.

Hozzászólás írása:

Ezt olvasta már?
Batman

Legalább 14 ember meghalt és 30-40 megsérült a legújabb Batman-film csütörtök éjféli vetítésén Amerikában, mikor egy fegyveres lövöldözni kezdett egy ...