2012. június 7. 16:41.

A Nemzeti Nyomozó Iroda átvette a nyomozást a rendőrségtől a debreceni Home diszkónál történt verés ügyében. Úgy tudni, a szórakozóhely üzemeltetője az a Vizoviczki László, akit a hatóságok a rendőrmaffia-ügy miatt őrizetbe vettek.

Május 27-én a debreceni Home diszkóba nem engedtek be egy fiatalt cigány származása miatt. Mikor a szórakozni vágyó vendég megkérdezte, hogy miért nem mehet be, akkor a hely biztonsági őrei egy kevésbé forgalmas helyre lökdösték és brutálisan megverték – írja a haon.hu megyei hírportál. A többszörös orrcsonttörést és szemsérülést szenvedett áldozatot a Kenézy-kórházba szállították és súlyos sérüléseit ellátták. A fiatal még aznap elhagyta a kórházat, ám elájult, így másnap visszakerült az intézménybe.

megver

A Nemzeti Nyomozó Iroda nyomoz a debreceni diszkónál megvert fiatal ügyében

Eddig a helyi rendőrség nyomozott a verés miatt, ám most a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) vette át az ügy felgöngyölítését. A váltás okáról nem mondott semmit Bartha László, az NNI szóvivője, csupán annyit közölt, hogy súlyos testi sértés ügyében, ismeretlen tettes ellen folyik nyomozás.

A Home üzletvezetője Oláh Sándor nem akart nyilatkozni az üggyel kapcsolatban.

A haon.hu információi szerint a szóban forgó szórakozóhely üzemeltetője az a V. László, akit vezető beosztású rendőrökkel együtt korrupció gyanújával nemrég őrizetbe vettek.

A következő híreink is érdekelhetik:
Bálint Antónia

Megverték Bálint Antóniát?

2012. augusztus 31. 12:24.

Hozzászólás írása:

  1. Zelóta szerint:

    Hihetetlen, hogy megint pont egy szegény romagyereket… Pedig biztos illedelmes és szerény lehetett….Furcsák ezek az őrök???!!!

  2. Zelóta szerint:

    Tán ismerték? Ez felmerült???

Írj hozzászólást »
Ezt olvasta már?
Braille-írás

A Köztársasági Elnöki Hivatal (Keh) nyitóoldalán szolidaritásból a vakok által használt, tapintássál olvasható Braille-írás fogadja a látogatókat. A Hír24 utánajárt, ...