2013. január 18. 11:44.

A The Voice énekese a mai napig nem heverte ki, hogy 2 évvel ezelőtt megverték a Keleti pályaudvar környékén.

A Keleti környéke nem biztonságos, gyakori, hogy különböző bűnözői csoportok zaklatnak és kirabolnak védtelen járókelőket. A The Voice fiatal énekese is egy ilyen csoportnak esett áldozatul 2 évvel ezelőtt.

„Barátoknál voltam Budapesten, és épp siettem az utolsó miskolci vonathoz, amikor el kellett mennem egy kocsma előtt. Többen álltak ott, akikre csak egy pillanatig néztem, de az elég volt ahhoz, hogy belém kössenek. A következő percben már csak az ütéseket éreztem és a vért a számban, egy pofontól ugyanis felrepedt az ajkam” – mondta Pál Dénes, aki végül nagy nehezen el tudott menekülni támadóitól. A 21 éves fiatalember futott, ahogy csak bírt, vissza nem mert nézni, de azt hallotta, ahogy a feje mellett a falon landol egy sörösüveg, ami akár őt is eltalálhatta volna.

Pál Dénes

Pál Dénes (Fotó: voice.hu)

Az énekes még most is borzongva gondol vissza a történtekre, ám a támadás helyszínét azóta sem tudja elkerülni, hiszen ha Budapestről szülővárosába, Miskolcra akar utazni, a Keletihez kell mennie. „A mai napig rossz érzés, ha eszembe jut ez a dolog. Megvertek és megaláztak. Még ma is összerándul a gyomrom, ha arra járok” – vallotta be Dénes, akit nemcsak fizikailag, hanem lelkileg is megviselt az eset. Elmondása szerint azóta felhúzott kabátban, szemét lesütve, szinte futva rohan végig a pályaudvarhoz vezető úton.

A következő híreink is érdekelhetik:

Hozzászólás írása:

Ezt olvasta már?
Hernádi Judit

Az RTL Klub egykori sztárja, Hernádi Judit a TV2 tehetségkutatójában tér vissza: lányával duettezik 500.000 forintért – írja a Blikk.Hernádi ...