2013. január 22. 13:44.

Sztárvendégek és a mesterek is dalra fakadnak a The Voice döntőjében.

A The Voice fináléjába négy énekes, Nádor Dávid, Weisz Viktor, Gájer Bálint és Pál Dénes került be. A versenyzők a január 25-i döntőben nem csak szóló produkcióval kápráztatják el a közönséget, hanem igazi különlegességekkel is készülnek: mestereikkel és sztárvendégekkel duetteznek.

Nádor Dávid az egyetlen női ítésszel, Malek Andival, Weisz Viktor mentorával, Somló Tamással, Gájer Bálint mesterével, Caramellel, míg Pál Dénes Mező Misivel énekel közösen.

Mesterek

A The Voice döntősei mestereikkel is duetteznek

A mester-tanítvány párosok mellett igazi sztárparádé várható a tehetségkutató pénteki fináléjában, ugyanis olyan nagy énekesek mondtak igent a The Voice felkérésére, mint Bangó Margit vagy Szinetár Dóra. A műsor készítői eddig is ügyeltek arra, hogy extraprodukciókkal emeljék az élő show-k fényét, ám most a meghívott sztárok nem egyszerű vendégek lesznek, hanem a versenyzők produkcióját segítik, ugyanis duettet énekelnek velük.

Nádor Dávid Bangó Margittal, Weisz Viktor Szulák Andreával, Gájer Bálint Dukai Reginával, Pál Dénes pedig Szinetár Dórával lép színpadra.

A következő híreink is érdekelhetik:
Pál Dénes

The Voice nyertese: Pál Dénes

2013. január 25. 23:19.
The Voice elődöntő

The Voice 5. élő adás – elődöntő

2013. január 18. 23:55.
voice

The Voice 4. élő adás

2013. január 11. 23:40.

Hozzászólás írása:

Ezt olvasta már?
The Voice elődöntő

A The Voice döntőjébe jutott: Nádor Dávid, Weisz Viktor, Gájer Bálint és Pál Dénes. Kiesett: Schwartz Dávid, Husnullina Regina, Berkes ...