2013. január 24. 14:57.

A The Voice-nak köszönhetően Pál Dénes a legjobban értékesíthető „termékké” nőtte ki magát. Egyes hírek szerint a győzelemtől függetlenül milliós lemezszerződés vár a csillagszemű fiúra – írja a Bors.

Pál Dénes Weisz Viktorral, Gájer Bálinttal és Nádor Dáviddal csap össze a The Voice január 25-i döntőjében. A tét nagy, hiszen a győztes – többek között – a Universal Music kiadó jóvoltából egy lemezszerződéssel lesz gazdagabb.

A Bors információi szerint Pál Dénesnek akkor is milliós lemezszerződés üti a markát, ha nem ő lesz a tehetségkutató nyertese. „Marketinges szemszögből nézve, Dénes a legeladhatóbb termék. Imádják a nők, mert nemcsak tehetséges, hanem jóképű is” – mondta a bulvárlapnak egy neve elhallgatását kérő szakember.

Pál Dénes

Pál Dénes (Fotó: voice.hu)

Az eddigi adások alapján nem kell aggódnia Dénesnek, hiszen mindig továbbjuttatták őt a nézők, fiatal lányok tömegei szavaztak rá, valamint az internetes felmérések szerint is a csillagszemű fiú az abszolút kedvenc. Ennek ellenére a finálé tartogathat meglepetést, hiszen a négy döntős még soha nem küzdött egymás ellen.

A következő híreink is érdekelhetik:
Pál Dénes

A The Voice nyertese Pál Dénes lesz?

2013. január 25. 12:57.
Pál Dénes

Megverték Pál Dénest

2013. január 18. 11:44.

Hozzászólás írása:

Ezt olvasta már?
Nádor Dávid

A The Voice egyetlen női ítésze, Malek Andrea vonzódik versenyzőjéhez, Nádor Dávidhoz – és ezt nem is tagadja.A tehetségkutató január ...