2011. december 17. 8:49.

merlin_minden_elado A Merlin Színház idén ünnepli 20. születésnapját és mivel év végén kiköltözik eddigi helyéről, rendez egy „Minden eladó!” vásárt december 18. és 21. között. A társulat reményei szerint a különleges eseményen gazdára talál minden jelmez, kellék, emlék és becses tárgy, amit eddig féltve őriztek az épület falai között.

A Merlin Színház december végén végleg bezárja kapuit, ám mielőtt búcsút vesz a közönségtől szeretné eladni a padláson, ruhatárban és irodában felhalmozott kellékeket, jelmezeket és díszleteket. A „Minden eladó!” vásáron az érdeklődők találhatnak Faust-pólót, aranyszínűre festett Thonet széket vagy japán gyerekjátékot is. Minden egyes tárgynak külön története van, melyekhez most bolhapiaci áron juthatnak hozzá az érdeklődők. A gazdára váró kellékek mellett archív fotók, szóróanyagok és dedikált plakátok mesélnek az épületről és a színház életéről.

A vásári hangulatot még kellemesebbé teszi a Merlin csapata úgy, hogy zene, forralt bor és grog is várja a látogatókat.

A következő híreink is érdekelhetik:
Budapesti Karácsonyi Vásár 2011.

Budapesti Karácsonyi Vásár 2011.

2011. november 22. 15:31.
Adventi Királyi Vásár a Gozsdu udvarban

Adventi Királyi Vásár a Gozsdu udvarban

2011. november 18. 16:12.
Megnyílt az Újpesti Karácsonyi Vásár

Megnyílt az Újpesti Karácsonyi Vásár

2010. november 26. 20:10.

Hozzászólás írása:

Ezt olvasta már?

[singlepic id=2919 w=320 h=80 float=left]Lady Gaga a legjobban kereső énekesnő, őt Taylor Swift követi, míg a harmadik helyre Katy Perry ...