2011. november 25. 15:16.

terrorelharitas Elfogták a soroksári benzinkúti lövöldözőket. A terrorlehárítók csütörtök éjjel csaptak le a bűnözőkre Miskolcon.  Balogh Zsolt és Bázsa Márton az akció során rálőtt a rendőrökre. A hatóságok nem viszonozták a lövést, sikerült anélkül elfogni a körözött személyeket. A rendőrség összesen három embert keresett a bűncselekménnyel kapcsolatban, most elfogtak kettőt, harmadik társuk pedig még kedden feladta magát.

A soroksári benzinkúti lövöldözés két gyanúsítottjára a rendőrség egy miskolci panellakás harmadik emeltén csapott le, ahonnan az egyik bűnöző tüzet nyitott a hatóságokra – közölte Hajdu János, a Terrorelhárítási Központ vezetője.

Szombaton a biztonsági szolgálat emberei gyanúsnak véltek egy autót az M5-ös autópálya melletti bevásárlóközpont benzinkútjánál. A biztonságiak ellenőrizni akarták a kocsit, de a sofőr ekkor megpróbált elmenekülni. Az őrök az útját állták, ám a gyanús alak fegyvert rántott és rálőtt a biztonsági szolgálat embereire, majd elhajtott. Úgy tudni, hogy a soroksári benzinkúton 4-5 lövés dördült el, de senki nem sérült meg.

A rendőrség hamar azonosította a lövöldözőt és országos elfogatóparancsot adott ki Csoma László ellen. Később kiderült, hogy az ámokfutónak társai is voltak, mégpedig Balogh Zsolt és Bázsa Márton személyében, akik ellen szintén körözést adott ki a rendőrség.

Csoma László november 22-én, kedden feladta magát a rendőrségen, két  társát pedig csütörtök éjjel fogták el.

Fülöp Valter, a budapesti rendőrfőkapitány bűnügyi helyettese elmondta, hogy mindhárom férfi büntetett előéletű, egyikük a “három csapás” törvény hatálya alá is esik, így ha bebizonyosodik bűnössége, akár életfogytiglani börtönbüntetésre is számíthat.

A következő híreink is érdekelhetik:
Épül a soroksári Duna-híd

Épül a soroksári Duna-híd

2011. augusztus 10. 8:59.

Hozzászólás írása:

Ezt olvasta már?

[singlepic id=2771 w=320 h=80 float=left]A Moody's hitelminősítő csütörtök éjjel Londonban a befektetésre már nem ajánlott „Ba1” kategóriába sorolta le hazánkat. ...