2011. szeptember 23. 8:26.

zold-pardon Az újbudai képviselő-testület elutasította csütörtök délutáni ülésén a Zöld Pardon (ZP) kérelmét, így október 31-ével be kell zárnia a szórakozóhelynek. Az önkormányzat közleményéből kiderül, nem a Zöld Pardonnal, hanem a hellyel van a baj. A testület további egyezkedésekre nyitott, hogy mindkét fél számára ideális helyszínt találjanak a szórakozóhely jövőbeni működéséhez.

A Zöld Pardon és a Rió október 31-ig tarthat nyitva, utána le kell bontania a létesítményeit és vissza kell állítani a teret az eredeti állapotába.

A 11 kerületi jegyző elmondása szerint a szórakozóhelyek szeptember 23-án kapják kézhez a határozatot, amiben az is szerepel, hogy meddig kell elhagyniuk a területet.

A ZP tudomásul vette a képviselő-testület döntését, ám úgy gondolja, hogy a kisebbség akarta érvényesült.

A szórakozóhely augusztus 1-jén nyújtotta be kérelmét az önkormányzathoz, miszerint 2016. október 31-ig szeretné bérelni jelenlegi helyét, a Petőfi híd budai hídfőjénél lévő területet. Az önkormányzat nem támogatta az ötletet, lakossági panaszokra hivatkozva, azonban úgy nyilatkozott, hogy ha hajlandó lenne a Zöld Pardon másik, kevésbé zavaró helyre költözni, akkor tovább egyeztethetnének a témával kapcsolatban.

A szórakozóhely vezetősége április óta 110.910 embertől gyűjtött össze aláírást, akik támogatják a Zöld Pardon jelenlegi helyszínen való továbbműködését. Szeptember 18-án egy nagyszabású koncerttel a hazai zenészek is a Zöld Pardon mögé álltak és zenéjükkel, valamint az összegyűlt több ezres tömeggel akarták megváltoztatni a képviselők véleményét.

A Zöld Pardon jelenlegi helyszínét szeptember 30-án egy Tankcsapda koncerttel búcsúztatja.

A következő híreink is érdekelhetik:
Zöld Pardon

Tankcsapdával nyit a Zöld Pardon

2012. március 28. 18:46.
Április közepén nyithat a Zöld Pardon

Április közepén nyithat a Zöld Pardon

2012. március 12. 17:05.

Hozzászólás írása:

Ezt olvasta már?

[singlepic id=2352 w=320 h=80 float=left]31 év után feloszlik az egyik legmeghatározóbb amerikai alternatív rockcsapat, az R.E.M. A szomorú hírt a ...