2010. augusztus 13. 8:15.

Forrás:www.sziget.hu Magyarország legnagyobb könnyűzenei fesztiválja mindenki tudatában úgy él: egy hely ahol egy óriásit lehet bulizni. Azonban a másik oldalról is meg lehet közelíteni a Szigetet: egy hely, ahol jól lehet keresni.

Az idei Szigeten közel nyolcezer ember dolgozik. Munka akad bőven, és a dolgozni vágyók száma sem csökkent az évek folyamán. A paletta elég széles, mindenki megtalálhatja a neki szimpatikus munkát: pultosok, hoszteszek, közönségszolgálatosok, biztonsági őrök, jegyárusok, pénztárosok, kerékpárkölcsönzői munkát ellátók, technikusok, egészségügyi dolgozók. Ezek a munkakörök nélkülözhetetlenek a felhőtlen szórakozás biztosítása érdekében.

A speciális munkákat, mint például a színpadépítést vagy a tűzvédelmi eszközök beszerzését, megbízható alvállalkozók végzik. Az egyéb munkákra a Sziget honlapján lehet jelentkezni. Már májustól fent vannak a neten a különböző munkalehetőségek. Azonban bekerülni elég nehéz, mondhatni lehetetlen. Első körben azok a jelentkezők kerülnek be, akik az elmúlt években dolgoztak a Szigeten, és munkájukkal elégedettek voltak a megbízók. A maradék helyre vesznek csak fel „újoncokat”. Van olyan visszajáró, aki már tizenhat éve dolgozik a Szigeten.

A bérek pedig elég különbözőek. Vannak olyanok, akik a heti jegyet kapják fizetségül, vannak akik négy órában dolgoznak 460 forintos órabérért, és vannak, akik tíz – tizenkettő órát dolgoznak 700 forintos órabérért.

A következő híreink is érdekelhetik:
Rihanna a Szigeten

Rihanna a Szigeten

2016. augusztus 9. 13:39.
Munka Ünnepe Pestszentlőrincen

Munka Ünnepe Pestszentlőrincen

2010. május 5. 20:11.

Hozzászólás írása:

Comments are closed.

Ezt olvasta már?

[singlepic id=277 w=320 h=80 float=left]Augusztus 3-án, kedden hatalmas utcabál volt az Allee bevásárlóközpont melletti parkban. Különleges hangulat fogadta a volt ...