2018. január 20. 10:24.

Te is a koffein szerelmese vagy és el sem tudod képzelni a napodat kávé nélkül? Sokan vagyunk ezzel így, akiknek egyszerűen muszáj kávét inniuk azért, hogy rendesen fel tudjanak ébredni.

De vajon hogyan iszod ezt az ébresztő nedűt? Tejjel, cukorral, vagy feketén? Kényelmesen ülve, közbe újságot olvasva, vagy rohanva a munkahelyed felé fogyasztod? Nem is gondolnád, de rólad derülnek ki fontos dolgok abból, hogy hogyan és milyen kávét fogyasztasz reggelente.

Nézzük, mit árul el rólad a kávéd!

Macchiato

Ha ezt a kávét választod minden egyes nap, akkor biztosan egy hagyománytisztelő és tartózkodó jellem vagy. Sok kedves barát vesz téged körül, akik tiszta szívű és egyenes emberek.

Latte

A legtöbbször sokat gondolkozol a döntéseid előtt, de remek empatikus képességgel rendelkezel. Mindig az ésszerű és megbízható helyzeteket keresed, szereted a jó dolgokat keresni a világban.

Eszpresszó

Alkalmazkodó, könnyen barátkozó ember lehetsz, aki könnyedén veszi az életben található akadályokat és az új dolgok kipróbálásától sem rémül meg. Kifinomult, figyelemre méltó egyéniség vagy, aki kifejezetten kedveli a kávé egyedi ízét.

Dupla eszpresszó

Egy olyan ember vagy, aki gyakorlatias, szereti saját bőrén megtapasztalni az élet nagy dolgait. Keményen dolgozol, pontos, precíz és odafigyel arra, hogy milyen munkát ad ki a keze közül. Szereted kiélvezni a kávézás pillanatát és szeretsz megállni ilyenkor egy pillanatra és nyugodtan elfogyasztani a koffein bombádat.

Mutasd a kávédat és elmondom milyen ember vagy valójában!

Mutasd a kávédat és elmondom milyen ember vagy valójában!

Tripla Eszpresszó

Igazi lázadozó egyéniség vagy, aki folyamatosan kipróbálja az új dolgokat. Folyamatos éberségedhez pedig elengedhetetlen a kedvenc kávéd, amit nem csak reggel fogyasztasz, hanem a nap további részében is. Lelkes vagy és egy igazán pozitív személyiség, aki bármelyik pillanatban készen áll arra, hogy valami őrültséget kövessen el!

Mocca

Téged aztán igazán jó humorérzékkel áldott meg a sors, imádod a vicceket és a vicces sztorikat hallgatni. Mindent pozitívan fogsz fel és jobban szeretsz nevetni a dolgokon, mint sírni. Kreatív ember vagy, aki sok mindent szeret kézzel elkészíteni és imádod a praktikus dolgokat! Ehhez az örökös éberséghez pedig szükséged van a kávédra, amit egyik nap sem hagyhatsz ki a napi rutinodból!

Hozzászólás írása:

Ezt olvasta már?
Nos, ha az óceán partján szeretnénk medencét, akkor aligha fogunk hazánkban keresgélni : )

A nyári kánikulában nincs is jobb, mint felfrissülni egy kellemes tengerparton. Azonban nem mindenkinek jut ilyen élmény, így maradnak a ...